Aangezien sommige seizoenen van de Disney+ series aflopen, vragen abonnees zich af welke andere Disney+ Originals-series en films dit jaar de streamingdienst zullen bereiken.

Disney+ heeft intussen al verschillende films en televisieseries aangekondigd voor 2020. En ondanks ze al best een mooi lijstje voor 2020 klaar hebben staan zullen er nog meer projecten naar Disney+ komen die nog niet aangekondigd zijn.

Wij nemen in dit artikel je alvast mee naar alle series die enkel en alleen speciaal ontworpen zijn voor Disney+ en in 2020 zullen uitgebracht worden op Disney+

1. Diary of a Female President

Deze Disney+ Original-serie volgt een 12-jarig Cubaans-Amerikaans meisje terwijl ze op de middelbare school navigeert en haar dromen volgt om de toekomstige president van de Verenigde Staten te worden. De serie wordt verteld uit het verhaal van haar dagboek.

2. The Falcon and The Winter Soldier

Deze komende serie volgt twee Marvel Cinematic Universe-superhelden – Sam Wilson (The Falcon) en Bucky Barnes (The Winter Soldier). The Falcon en The Winter Soldier zullen plaatsvinden na Avengers: Endgame en is gegarandeerd gevuld met actie en avontuur.

3. Monsters At Work

Monsters At Work is geïnspireerd door de Disney Pixar-film Monsters en co en volgt een ambitieus en onhandig monster genaamd Tylor Tuskmon (geuit door Ben Feldman) die zijn droombaan als Scarer gaat volgen wanneer het nieuws bekend geraakt dat in plaats van kinderen te laten schreeuwen, nu het gelach van kinderen verzamelen om de stad van brandstof te voorzien beter lijkt te zijn.

4. Disney’s Fairy Tale Weddings

Als je dol bent op door Disney geïnspireerde bruiloften, dan zul je dol zijn op Disney’s Fairy Tale Weddings, waarmee kijkers een kijkje achter de schermen kunnen nemen bij enkele bruiloften en verlovingen op Disney-bestemmingen over de hele wereld.

5. Star Wars: Jedi Temple Challenge

Als je van Star Wars houdt en je kennis op de proef wilt stellen, wil je meespelen met de komende Star Wars: Jedi Temple Challenge. Deze spelshow test jonge deelnemers en hun vaardigheden in de kern Jedi-principes, waaronder kracht, kennis en moed. Ze moeten het opnemen in opwindende en spannende obstakels om de rang van Jedi Knight te bereiken.

6. Rogue Trip

Bob Woodruff neemt ons mee voor de rit terwijl hij de wereld rondreist met zijn 27-jarige zoon, Mack. Het duo bezoekt verschillende plaatsen op de bucketlist van een gemiddelde toerist en ontdekt verborgen geheimen en verrassingen.

7. Howard

Howard Ashman is de man achter de klassieke songteksten van Disney van Aladdin, Beauty and the Beast, The Little Mermaid en de maker van musicals, waaronder Little Shop of Horrors. De aankomende film, Howard, volgt het ongekende verhaal van Ashman.

8. Love, Simon

Misschien herinner je je de film 2018, Love, Simon, en nu maakt Disney + een serie-aanpassing van de film. Love, Simon speelt zich af in dezelfde wereld als de film als een nieuwe student zijn eigen reis van zelfontdekking moet overwinnen terwijl hij naar een nieuwe stad verhuist en een nieuwe school bezoekt en thuis uitdagingen aangaat.
Wanneer alles een beetje overweldigend lijkt, besluit hij Simon te benaderen om hulp te zoeken.

9. Shop Class

Deze nieuwe Disney + -competitieserie zal teams van inventieve studenten bevatten die de opdracht krijgen om nieuwe constructies te ontwerpen, bouwen en testen.

10. Chip ‘n’ Dale (Knabbel en Babbel)

De favoriete eekhoorns van iedereen keren terug naar het scherm in een gloednieuwe 21ste-eeuwse cartoonklassieker. Het duo woont nu in een klein park in een zeer drukke stad en beseft al snel dat ze het tegen een wereld moeten opnemen die veel groter is dan zij.

11. Lamp Life

Als je Toy Story 4 zag, weet je dat Bo Peep haar grote comeback maakte, maar nu zal ze schitteren in een geheel nieuwe geanimeerde korte film, Lamp Life. Bo Peep zal eindelijk vragen beantwoorden over waar ze was en wat ze sinds Toy Story 2 deed.

12. Short Circuit

Short Circuit wordt een Disney + Original-serie met een handvol geanimeerde korte films geproduceerd door filmmakers en kunstenaars van de Walt Disney Animation Studios.

13. (Re)Connect

(Re)Connect volgt een nieuwe familie in elke aflevering terwijl ze zich losmaken van hun drukke leven en apparaten om een ​​zeer relatibel probleem aan te pakken dat tussen hen lijkt te komen.

14. Star Wars: The Clone Wars

Star Wars: The Clone Wars komt terug met 12 gloednieuwe afleveringen exclusief op Disney+.

15. Be our Chef

Heb je altijd al het een gerecht uit één van de Disney Parken willen maken? Nou, dankzij Be Our Chef, gehost door Angela Kinsey, kan dat. Elke aflevering volgen we twee families terwijl ze strijden en een thematische uitdaging aangaan. De finalisten zullen alles wat ze hebben geleerd moeten toepassen om een ​​gerecht te maken dat niet alleen hun familie maar ook Disney vertegenwoordigt.

16. Dolphin Reef

Disneynature duikt diep onder de zee om in contact te komen met een van ‘s werelds meest geliefde dieren – dolfijnen.

17. Into the Unknown: Making Frozen 2

Walt Disney Animation Studios opent voor het eerst zijn deuren, omdat camera’s kunnen laten zien hoe het team van regisseurs, artiesten en de stemcast Frozen 2 creëren.

18. Magic of Animal Kingdom

Wist je dat er een team is van meer dan 1.000 zeer gerespecteerde dierenverzorgingsdeskundigen, dierenartsen en biologen die elke dag fantastisch werk verrichten in Disney’s Animal Kingdom? Nou, National Geographic presenteert nu deze werknemers en laat kijkers achter de schermen zien hoe deze werknemers werken.

19. Marvel 616

Volgens IMDB is dit een “anthologische documentaireserie die de historische, culturele en maatschappelijke impact van het Marvel Comics Universe en zijn kruising met de wereld onderzoekt.”

20. Muppets Now

De Muppets brengen Disney+ in lachen en vreugde dankzij hun allereerste eigen serie op Disney+: Muppets Now.

21. Flora & Ulysses

Deze Disney + Original vertelt het verhaal van een 10-jarige stripfan, Flora. Ze redt een eekhoorn die ze Ulysses noemt en ontdekt al snel dat zijn unieke krachten voor wat opschudding zorgen in een reeks grappige en vermakelijke avonturen die het leven en de vooruitzichten van Flora voor altijd veranderen.

22. The Phineas and Ferb Movie: Candace Saves the Universe

Phineas, Ferb en hun oudere zus, Candace, keren terug voor een ander avontuur in de aankomende Disney + Original film, The Phineas and Ferb Movie: Candace Save the Universe.

23. Secret Society of Second Born Royals

Sam (Peyton Lee) is een opstandige prinses die tweede staat in lijn met de troon van haar koninkrijk, Illyria. Sam beseft al snel dat ze superkrachten heeft en dat ze eigenlijk tot een geheim genootschap behoort.

24. Stargirl

Stargirl is gebaseerd op de veelgeprezen jongvolwassen roman van de New York Times en volgt een middelbare school die zich aangetrokken voelt tot het nieuwe meisje.

25. Timmy Failure

De nieuwe Disney + Original is gebaseerd op het best verkochte boek met dezelfde naam. Maak je klaar voor veel gelach terwijl je meegaat met de eigenzinnige held, Timmy Failure, en zijn 1500-pond ijsbeerpartner.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.