Disney fans zijn ware verzamelaars. Thuis vind je bij hen dan ook vaak verschillende Disney objecten terug. Sommige fans gaan er nog verder in en maken zelfs hun slaapkamer of zelfs hun thuis helemaal om in een Disney thema. Zo heeft op Reddit bijvoorbeeld het lid ‘Awkward Method’, een foto gedeeld hoe ze van haar huisje een volledig op Rapunzel geïnspireerde hut wist te maken.

@charmed.fam

#ad for Piper Classics (link in my link tree in my bio) Use code charmedship for free shipping on a $75 order.

♬ Postcards from Far Away – Coldplay

Zelf deelt ze mee dat ze eindelijk haar huisje heeft kunnen bouwen en dit in het thema van Rapunzel. Ze geeft zelf mee dat het niet een erg groot huis is, maar wel plaats heeft om te delen met 6 personen. Verder is er ook een badkamer geïnstalleerd in het huis aan de achterkant van het huisje.

Zoals je op bovenstaande foto kunt zien is het huisje inderdaad volledig in het thema met de stijl die gebruikt word in de film van Rapunzel. De toren is zelfs volledig gebaseerd op die van Rapunzel, zo zie je ook het haar van Rapunzel omheen de toren.

@charmed.fam

Jumping straight into another elf house 🧝🏻‍♀️ 🧝🏻‍♂️ #elf #elvish #elfcore #cottagecore #cottageaesthetic #campground #resort #glamping #alberta

♬ original sound – Faith K

Zelf woont ze niet in dit huis, ze verhuurd deze namelijk als vakantiewoningen en heeft nog veel meer van deze sprookjesachtige thema hutten.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.