Vandaag bracht Disney veel details en nieuwe foto’s naar buiten van de Disney Treasure, een nieuw cruiseschip dat volgend jaar zich zal vervoegen met de andere schepen van Disney’s Cruiseline. Het schip zal vanaf december 2024 publiek ontvangen waar je 7 nachten kunt verblijven en zal langs de Oost- en West-Caribische routes varen.

Aquamouse
De AquaMouse aan boord van Disney’s CruiseLine’s nieuwste schip, de Disney Treasure, introduceert een geheel nieuwe verhaallijn ‘Curse of the Golden Egg’ die Mickey en Minnie volgt op een gek avontuur in een oude tempel.

Sarabi
De twee verdiepingen tellende Sarabi, met als thema Disney’s ‘The Lion King’, wordt het centrale knooppunt voor dagactiviteiten en exclusief entertainment voor volwassenen aan boord van de Disney Treasure met Disney’s CruiseLine-klassiekers ‘Match Your Mate’, ‘Family Tijdspelshow,” en meer!

Skipper Society
Skipper Society, een lounge met als thema de iconische Jungle Cruise Disney-attractie, en Disney’s CruiseLine’s eerste locatie geïnspireerd door de attractie ‘20.000 Leagues Under the Sea’, de Periscope Pub, zullen de gasten verrassen met themacocktails en ambachtelijke brouwsels en lichte snacks.

The Walt Disney Theatre
Fanfavorieten, “Beauty and the Beast” en “Disney Seas the Adventure”, aangekondigd voor The Walt Disney Theatre aan boord van
Disney’s CruiseLine’s Disney Treasure. Plus een derde gloednieuwe show in Broadway-stijl die binnenkort uitkomt!

Worlds of Marvel
Worlds of Marvel, Disney’s CruiseLine’s meeslepende dinerervaring met Marvel-thema, sluit zich aan bij de Disney Treasure! De locatie biedt een werelds menu en twee afzonderlijke avonden met verschillende shows en diners geïnspireerd op het Marvel Cinematic Universe.

De passagierskajuiten
De Disney Treasure passagiershutten bieden een balans tussen modern design en nostalgische charme, met fantastische werelden uit hartverwarmende Disney avonturen. Plus Disney’s CruiseLine’s conciërgesuites met een elegant interieur geïnspireerd op ‘The Lion King’.

Koninklijke suites
De op avontuur geïnspireerde accommodaties aan boord van Disney’s CruiseLine’s Disney Treasure zullen zich ook uitbreiden tot vier koninklijke suites die hulde brengen aan de trouwe katachtige metgezellen van gedurfde Disney-personages, waaronder Bagheera Royal Suites en Rajah Royal Suites.

Plaza de Coco
Plaza de Coco wordt ‘s werelds eerste theatrale dinerervaring met als thema de Disney- en Pixar-film ‘Coco’, aan boord van
Disney’s CruiseLine’s nieuwste schip, de Disney Treasure!
Het verhaal van Miguel en zijn familie gaat verder waar het op het scherm gebleven was terwijl ze samenkomen in Mariachi Plaza om gasten mee te nemen op twee nachten vol kleurrijke, muziekrijke reizen die familieherinneringen vieren met feestelijke dinermenu’s met moderne varianten op traditionele Mexicaanse gerechten.

Disney’s Oceaneer Club
Disney’s Oceaneer Club, met meeslepende ruimtes ontworpen om verkenning en ontdekking voor kinderen aan te moedigen, keert terug op de Disney Treasure met Marvel Super Hero Academy, Fairytale Hall, Walt Disney Imagineering Lab, Star Wars: Cargo Bay en Mickey en Minnie Captain’s Deck.

Jumbeaux Sweets
Jumbeaux’s Sweets, geïnspireerd door de populaire ijssalon uit Disney’s ‘Zootopia’, komt naar de Disney Treasure waar handgemaakte gelato, ijs en sorbets worden geserveerd.

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.