Dit jaar keert Halloween terug naar Disneyland Parijs en dit zowel in het Disneyland Park als in het Walt Disney Studios Park. Disney’s Halloween Festival zal hierbij doorgaan van 1 oktober 2021 tot en met 7 november 2021. Tijdens het Halloween seizoen zullen de Disney schurken Disneyland Parijs weer volledig overnemen en zorgen voor een extra grimmig sfeertje.

– Ontmoet je favoriete Disney Schurken: De schurken zullen op verschillende plaatsen in het park spontaan opduiken. Denk zo aan Kapitein Haak, de Hartenkoningin, Cruella De Vil, Maleficent en Jafar.
– Zowel in het volledige Disneyland Park als in het Studio Theater in het Walt Disney Studios Park kun je net als vorig jaar, omdat we ons nog steeds in een pandemie bevinden, selfies nemen met de Disney Schurken.
– Mickey en Minnie Mouse en een aantal van hun vriendjes zullen ook gekleed gaan in Halloween kostuums, dit zullen ze ook nog steeds vanwege de pandemie op een afstandje doen en zorgen voor fotomomenten en het begroeten van gasten bij de open en sluiting van het Disneyland Park.
– Feestelijke Halloween merchandise zal voor een beperkte tijd beschikbaar zijn en restaurants in de parken, hotels en Disney Village zullen seizoensgebonden lekkernijen aanbieden.
– Main Street USA in Disneyland Park zal worden aangepast met Jack ‘o-lantaarns, terwijl geesten spookachtige verrassingen bieden in de aanloop naar Sleeping Beauty Castle.
– Frontierland wordt ook een Dia de Muertos-festival met levendige muziek en dansende skeletten gebaseerd op Disney’s animatiefilm Coco.
– Gasten kunnen het seizoen ook vieren met spookachtige attracties zoals Phantom Manor, The Twilight Zone: Tower of Terror en The Dragon’s Lair (La Tanière du Dragon) waar gasten oog in oog komen te staan ​​met Maleficent in drakenvorm onder Sleeping Beauty Castle.
– De paradewagen waarin we Maleficent als Draak zien in de Stars on Parade- parade staat al sinds maart 2020 stil omdat er momenteel nog steeds door de corona pandemie geen volwaardige parade uitrijd. Wel zal deze paradewagen meerdere keren per dag door het Disneyland Park rijden als korte cavalcade.

Voorlopig blijft het nog vrij mager qua entertainment tijdens een Halloween seizoen, net als vorig jaar, dit door nog steeds de aanhoudende pandemie. Hierdoor hebben we waarschijnlijk tijdens dit Halloween seizoen ook nog geen volwaardige parades of echt grote shows met Disney Schurken.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.