Hoewel Disneyland Parijs voorlopig pas op 2 april weer open gaat, is de World of Disney winkel op bepaalde dagen geopend voor gasten om in de winkel te winkelen. De winkel was eerder tijdens dat Disneyland Parijs gesloten was, al op bepaalde dagen in december geopend en ook nu is er weer aangekondigd dat de winkel in Disney Village tot en met 14 februari in het weekend weer open zal gaan voor gasten. Onder het weekend mag je vrijdag, zaterdag en zondag verstaan.

De World of Disney store in Disney Village gaat vanaf 12.00 uur open tot 17.00 uur en dit op 29, 30, 31 januari, 5, 6, 7 februari en 12, 13, 14 februari.

Naast de mogelijkheid om, naast het gebruikelijke aanbod en nieuwe producten, is er ook een selectie van 350 producten bestaand uit textiel, speelgoed, accessoires, woonproducten… te ontdekken aan -70%. Dit kan zelfs gecombineerd worden met de korting van de jaarpassen.

Om fysieke afstandsmaatregelen te respecteren die worden aanbevolen door gezondheids en overheidsinstanties, is de capaciteit van de World of Disney winkel beperkt. Het dragen van een mondmasker is verplicht voor alle gasten van 6 jaar en ouder. Omdat de bezoekersparking gesloten is, wordt er 1 uur parkeren in de Indigo parkeerplaats (Disney Village) aangeboden voor elke aankoop bij World of Disney. Je moet hier wel achter de kassa naar vragen zodat ze je een ticket kunnen geven na je aankoop in de winkel.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.