In Nederland zijn er sinds afgelopen weekend voorlopig al elke dag rellen sinds de invoering van de avondklok. Deze relschoppers vernielen steden, auto’s maar ook winkels waaronder zelfstandige die het al moeilijk genoeg hebben tijdens deze coronacrisis. Deze lafaards noemen zich ‘demonstranten” maar zijn dit verre van. 

In Venlo werd zo zondagavond op de oude locatie van Disney winkel ‘De Wereld van Haddon Hall’, de winkel vernield door relschoppers. Er is aanzienlijk veel schade aan het pand, en uiteraard zijn de eigenaren van Haddon Hall ook enorm aangeslagen.

Rond half tien werden ze gealarmeerd door de alarmcentrale dat er lelijk huisgehouden werd in het pand. Op dat ogenblik mochten ze er zelf niet naartoe tot de situatie onder controle zou zijn.

Wij leven enorm hard mee met de eigenaren van ‘De Wereld van Haddon Hall’, en willen ze via deze weg dan ook veel sterkte wensen.
Wij willen via deze weg ook iedereen oproepen indien je op zoek bent naar een uniek geschenk, of om jezelf te verwennen eens een kijkje te nemen op hun webshop en daar je bestelling te plaatsen. Zo geef je ze mee een duwtje in de rug om zich mee uit de kosten te halen.

Op deze webshop vind je allerlei Disney beeldjes, cadeautjes en inspiratie rond valentijn en kerst in Disney thema, maar je vind er ook evengoed lampen en meubels die niet tot de categorie Disney behoren. 

Klik hier om de website te bezoeken >>

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.