De uitbreidingen in het Walt Disney Studios Park begint vorm te krijgen. Avengers Campus gaat deze zomer open, een geheel vernieuwd themaland dat in het teken staat van de Marvel superhelden. Ook beginnen er nu zichtbare vorderingen te zien waar het grote meer gaat komen en twee gloednieuwe themalanden. Als deze uitbreiding achter de rug is, is het huidige Walt Disney Studios Park dubbel zo groot qua oppervlakte.

Afgelopen week ging de fanpagina DLPReport met een drone reportage boven het gebied waar het Walt Disney Studios Park uitgebreid zal worden. Hierin is zeer duidelijk dat eindelijk de activiteit ook hier verder door gaat, nadat er door corona vertraging kwam in de uitbreidingsplannen van het Walt Disney Studios Park. Met de opening van de Avengers Campus deze zomer, en de activiteit die serieus toeneemt backstage waar een groot meer komt en twee nieuwe themalanden lijkt het erop dat de uitbreidingen terug in versnelling aan het geraken zijn.

De werkzaamheden zouden nu vooral zich richten op de toekomstige paden, het grote meer en een Frozen themaland. Het tweede themaland dat normaal een Star Wars themaland gaat worden zijn voorlopig nog geen werken gestart. Hoewel men vorig jaar nog bevestigd heeft dat er 2 themalanden bijkomen naast de Avengers Campus, praat men niet meer specifiek over een Star Wars themaland, waardoor het goed kan zijn dat wanneer het grote meer en het Frozen themaland af zijn en open gaat er alsnog een ander thema aangekondigd gaat worden.

De werken zijn gestart in 2019 en beslaan 31 ha. Star Wars zal naar verwachting in fase twee van de bouw zijn. Het meer en het Frozen themaland zouden klaar moeten zijn in 2023 en 2024.

Details van wat het Star Wars land zal omvatten, blijven vaag, maar geruchten suggereren een opening in 2024 of 2025, een nieuw restaurant met 300 zitplaatsen, nieuwe winkels, nieuwe meet & greets en dat ten minste één grote attractie, waarvan gedacht wordt dat het Star Wars: Rise of the Resistance zal worden overgebracht naar het park van Parijs. Eén van de meest begeerde attracties in Amerika.

Wil je alles weten in detail weten over de uitbreiding van het Walt Disney Studios Park? Klik dan hier!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.