<< Terug

Disneyland Parijs heeft 7 Disney Hotels. Elk Disney Hotel heeft zijn eigen thema. In de Disney Hotels heb je ook ontmoetingen met Disney figuren op bepaalde tijdstippen. Naast talrijke activiteiten in de hotels, vind je in elk hotel ook een Disney shop, een zwembad, restaurants en een bar. Daarnaast zijn alle Disney Hotels ook vlak bij de Disney Parken te vinden en makkelijk te bereiken met Shuttle bussen (uitgezonderd van Disney’s Davy Crockett Ranch).


Bekijk ook eens..

Het Disneyland Hotel

Geniet van magische luxe in koninklijke Disney sferen. In dit majestueuze hotel in Victoriaanse stijl op slechts een steenworp afstand van de poorten van het Park.


Disney’s Hotel NEW YORK – The art of Marvel

Luxueuze 4-sterrenhotel in een moderne New York sfeer. In het hotel is bovendien de grootste collectie Marvel kunst ter wereld te bewonderen. Een waar meesterwerk in de stijl van Manhattan én Marvel.


Disney’S Hotel NEWport bay club

De charme van een landhuis aan zee uit omstreeks 1900, maar dan aan de oevers van Lake Disney. De maritieme romantiek is overvloedig aanwezig in dit hotel dat op slechts een kwartiertje lopen van de Parken ligt


Disney’S Hotel Sequoia lodge

Ontspan in dit gezellige bergdorp waar je het authentieke gevoel van rustige avonden rond een knappend haardvuur kunt beleven. De Parken liggen hier op slechts een kwartiertje lopen


Disney’S Hotel cheyenne

Hier beleef je de unieke sfeer van een grensstadje in het Wilde Westen. Ontdek de kamers in het thema van Woody van Toy Story!


Disney’S Hotel SANTA FE

Ontdek een oase van comfort aan Route 66 waar je de klassieke Disneygastvrijheid vindt in dit hotel met Santa Fe-thema en Pixarfilm Cars.


Disney’S DAVY CROCKETT RANCHE

Ontdek je avontuurlijke kant met een overnachting in een blokhut midden in de natuur.

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.