Howdy!

Eindelijk is het zover. De Avengers Quinjet is succesvol geland op de Avengers Campus. Deze Quinjet werd afgelopen nacht geplaatst in het Avengers Campus themagebied dat deze zomer zal openen in het Walt Disney Studios Park. Een hoogtepunt waar veel Disney en Marvel fans al vol op aan het wachten voor waren. De laatste weken was er dan ook al veel gespreksvoer over wanneer deze zou verschijnen in het Avengers Campus gebied.

De Avengers Quinjet zal mee één van de eye catchers worden in het nieuwe themagebied. De Quinjet is namelijk het kenmerkende vliegtuig van de Avengers.

Normaal had de Avengers Campus tijdens de herfst van 2021 open moeten gaan, maar door de corona pandemie en het park dat regelmatig op slot moest of Frankrijk dat meerdere keren in lockdown ging zorgde voor de nodige vertragingen. Het Avengers Campus gedeelte is slechts nog maar fase 1 van de grote uitbreidingsplannen in het Walt Disney Studios Park.

Er zullen aankomende jaren nog twee nieuwe themalanden volgen waarvan momenteel een Frozen Themaland en een Star Wars Land voorzien zijn. Er komt ook een groot meer dat plaats zal geven om hier ook bijvoorbeeld avond spektakels te houden net zoals in het Disneyland Park.

De Avengers Campus opent in de zomer van 2022, een concrete datum volgt later.

Enkele foto’s van afgelopen nacht..

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.