Afgelopen week was het dan zover, de langverwachte darkride attractie van Star Wars (Star Wars: Rise of the Resistance) opende zijn deuren in Walt Disney World, het Amerikaanse Disney Resort in Florida.

Net als de gelijknamige Ratatouille darkride in het Walt Disney Studios park in Frankrijk is deze attractie een trackless darkride.
In tegenstelling tot Ratatouille is deze darkride nog een pak spectaculairder. Zelfs als je totaal niks met Star Wars hebt zul je deze attractie meer als geweldig vinden.

De attractie heeft overigens ook 2 verschillende routes, waardoor je de attractie op 2 manieren kunt beleven. De attractie heeft zeer veel verschillende, zeer realistische en overweldigende decors, verschillende speciale effecten waarvan je kippenvel krijgt en zeer levensechte geavanceerde animatronics.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=cRUAkNkCdpk[/embedyt]

Het beste nieuws moet nog komen. Nu je weet dat deze geweldige attractie ergens in de wereld staat, is de kans groot dat deze zelfs dichter bij ons komt dan je denkt. Het Walt Disney Studios park in Disneyland Parijs zal namelijk ook een Star Wars land krijgen. De bedoeling in eerste instantie is dat er hier één attractie zou komen. Welke van de 2 dit zal worden is niet duidelijk. In Walt Disney World hebben ze namelijk deze attractie sinds deze week en intussen ook de attractie “Smugglers Run”. Echter als je goed naar de bouwplannen kijkt, ontdek je dat de vorm van één van de gebouwen overeenkomt met het bovenaanzicht van Rise of the Resistance in Walt Disney World, de attractie uit dit artikel.

In Rise of the Resistance worden de bezoekers gevangengenomen door de First Order. Ze moeten ontsnappen uit de handen van Kylo Ren, een slechterik.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=gHixoxszLg4[/embedyt]

We kijken hier al enorm naar uit!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.