Cruella zal naast een bioscooprelease ook een rechtstreekse Disney+ release krijgen. Je dient dan wel een premium kost voor deze film van waarschijnlijk 21,99 euro te betalen bovenop je abonnementskosten als je deze de eerste maanden (de releaseperiode) wilt zien, daarna zal deze uiteindelijk ook gratis op Disney+ staan voor abonnees.

De film zal op 28 mei 2021 verschijnen in de bioscoopzalen en op Disney+.

De Premier Access op Disney+ begon voor het eerst met de live-action Mulan- film, die vanwege de pandemie niet in de bioscoop kon debuteren. De volgende was Pixar’s Soul, die Disney+ op eerste kerstdag beschikbaar zette, maar deze film maakte geen deel uit van Premier Access en was meteen beschikbaar voor alle Disney+ -abonnees zonder extra kosten.

Disney bracht begin maart zijn meest recente animatiefilm, Raya and the Last Dragon, naar zowel Disney+ Premier Access als naar de bioscopen. Ook Black Widow krijgt net als Cruella zowel een bioscoop als Disney+ release

De tiener Estella heeft een droom. Ze wil modeontwerpster worden en is begiftigd met talent, innovatie en ambitie, allemaal in gelijke mate. Maar het leven lijkt erop gericht ervoor te zorgen dat haar dromen nooit uitkomen. Nadat ze op twaalfjarige leeftijd berooid en wees geworden was in Londen, rent Estella vier jaar later wild door de straten van de stad met haar beste vrienden en partners in de (kleine) misdaad, Horace en Jasper, twee amateurdieven. Wanneer een toevallige ontmoeting Estella echter in de wereld van de jonge rijken en beroemdheden doet belanden, begint ze het bestaan ​​dat ze voor zichzelf heeft opgebouwd in Londen in twijfel te trekken en vraagt ​​ze zich af of ze misschien wel voor meer bestemd is. Wanneer een opkomende rockster Estella de opdracht geeft om een ​​kenmerkend stuk voor hem te ontwerpen, begint ze het gevoel te krijgen dat ze echt is aangekomen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.