James Corden kent men niet alleen in Amerika, ook in Europa kennen we deze geweldige Amerikaanse televisie presentator.
Deze week tijdens zijn “The Late Late Show with James Corden” kwam hij met een leuke act. Regelmatig doet hij in het openbaar met verschillende acteurs een act die dan Crosswalk the musical noemt. Dit keer deed hij dit met de stemacteurs van Frozen in Crosswalk the musical Frozen.

Crosswalk the Musical: Frozen is geladen met al zijn gebruikelijke enthousiasme en hysterische interacties met de cast van Frozen.
Dit keer gaat hij naar de Beverly Boulevard en Genesee Avenue in Los Angeles voor een zeer chaotische, maar toch memorabele uitvoering van onze geliefde musical Frozen.

Net als bij de andere Crosswalk-uitvoeringen van James Corden, krijgt de cast van Frozen te horen welke rol ze gaan mogen spelen. Josh Gad, de stem van onze favoriete sneeuwpop Olaf, is geen onbekende in de producties van James Corden. Hij deelt met kijkers op zijn meest sarcastische, maar serieuze toon: “Dit is eigenlijk mijn derde keer dat ik me bij James aan het zebrapad voeg”. Gelukkig voor hem word hij dan ook gecast als Olaf, de sneeuwman, net zoals hij de stem speelt in de Frozen films.

De rest van de cast krijgt hun rol terwijl ze deze in de eigenlijke films spelen. Dat is totdat James het deel van koningin Elsa aankondigt. Dit is wanneer dingen een beetje, zullen we zeggen, spannend worden! James verkondigt dat HIJ de rol van Elsa zal spelen.

Na de eerste scène drukt Kristen haar schijnbaar oprechte zorg uit voor haar mede-ster Idina en smeekt de cast haar toe te staan ​​haar rol als koningin Elsa te spelen. James en Idina hebben een sing-off en we weten dat je je kunt voorstellen hoe dat gaat.

Deze crew van Broadway-veteranen weet de show zeker tot leven te brengen! En de hilarische momenten achter de schermen zijn wat we must-see-tv noemen!

Omdat dit op de Amerikaanse televisie was delen we graag met jullie de aflevering via onderstaande filmpje..

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=iZeHmnpnlhY[/embedyt]

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.