Miguel, het hoofdpersonage uit Pixar’s film Coco zal binnenkort verschijnen in de Disney Parken.
Eerder was hij al in verschillende parken zoals Disneyland Parijs te zien als een handpop, maar nu zal hij net zoals andere Disney characters als een echt personage verschijnen.

Op 28 februari 2020 gaat de Magic Happens parade van start in het Disneyland Resort te Californië en daarop zal Miguel zijn intrede doen als een echt levendig character. Ze hebben voor hem 2 verschillende kostuums ontworpen en zullen later dan ook waarschijnlijk hun intrede doen in andere Disney Parken.

Dankzij fansite “The Disinsider” hebben we twee foto’s van de kostuums die Miguel zal dragen in de Disney Parken.

De eerste is in zijn Mexicaans outfitje, deze zal het outfit worden dat al sowieso gebruikt zal worden voor de Magic Happens Parade

Het tweede outfit is zijn klassieke hoodie outfit en deze zal waarschijnlijk gebruikt worden voor meet en greets in de Disney Parken.

We lazen op het internet dat al enkele mensen zich afvroegen waarom hij niet gewoon een Disney face character zonder masker kan zijn. Waarschijnlijk heeft Disney deze beslissing gemaakt omdat in zijn “klassieke outfit” niet iedereen hem direct zou herkennen als Disney character en zouden denken dat het hier om een gewone bezoeker in een Disney park zou gaan.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.