Chef Soldaat wie is dat? In Brabant kennen ze hem alvast goed.
Chef Soldaat kreeg een brief van een oude generaal en startte het Leutige Leger. In 2016 begon de strijd om gezelligheid met de hit ‘Feesten voor het Vaderland’. De single pakte al gelijk legerdarisch uit.
De vrolijkste soldaat van Brabant zet tijdens veldwerk (optredens) alle kroegen, café’s en snackbars op z’n kop. Uitgerust met z’n veldfles en een militaire lading aan energie brengt Chef Soldaat een en al carnaval in iedere tent.

Dit jaar ziet het er opnieuw weer vrij somber uit voor Carnaval, daarom kwam Chef Soldaat op het idee om een video in Disney stijl te maken. Van verschillende Disney hits maakte hij zo leuke carnaval hits waar je absoluut vrolijk van gaat worden.

“Vanwege de coronamaatregelen kon ik dit jaar niet met mijn vaste groep bij elkaar komen om een lied én een clip op te nemen. Even leek het erop dat er helemaal geen nieuw nummer aan zat te komen. Totdat ik een paar maanden geleden ’s nachts wakker werd met het idee om ‘Carnaval De Musical’ te gaan maken”, vertelt de carnavalsartiest aan omroep brabant.

In de videoclip krijgen we 6 minuten lang verschillende Disney nummers te horen die je wellicht kent van films als Mary Poppins en Belle en het beest, maar ook nog veel andere. Deze deuntjes met de bijhorende carnaval teksten zorgt voor carnaval energie in de huiskamer.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.