Het is geen geheim dat Disney de productie van Star Wars-films gaat vertragen. Hoewel we nog steeds veel nieuwe Star Wars-content krijgen, zoals The Mandalorian, de Cassian Andor-serie en de nieuwe Obi-Wan Kenobi-serie, weten we ook dat Disney de productie van Star Wars films die normaal in de bioscoop verschijnen vanaf nu minder snel zullen uitgebracht worden naar het grote scherm.

Natuurlijk weten we dat The Rise of Skywalker niet het einde is van Star Wars-films op het grote scherm. De film zal naar verwachting opnieuw een grote hit zijn aan de kassa. Fans van de Star Wars-franchise hebben nog veel meer om naar uit te kijken en het zal ook niet alleen bij content blijven die naar de nieuwe Disney+ streamingdienst van Disney komt.

We weten zelf nog niet wanneer er nieuwe Star Wars films zullen uitgebracht worden in de bioscoop. Maar als langer wachten op nieuwe films, tegelijk hogere kwaliteit betekend dan zullen Star Wars fans dit vast alleen maar toejuichen. De toekomst voor nieuwe Star Wars films zal vast van nog een hoger niveau worden.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.