Het is nog heel even wachten maar het is bijna zover. Disneyland Parijs waarin zich het Walt Disney Studios Park en het Disneyland Park zich bevinden mogen de deuren weer heropenen op 17 juni 2021 dit nadat deze een tijdlang gesloten moest blijven vanwege de corona pandemie. Disneyland Parijs is momenteel nog het enigste Disney Themaparken Resort van de zes wereldwijd dat gesloten is. Vanaf 17 juni 2021 zullen voor het eerst na anderhalf jaar alle Disney Themaparken wereldwijd weer operationeel zijn.

Disneyland Parijs moest in maart 2020 de deuren sluiten samen met de Amerikaanse Parken nadat de Aziatische Parken al de deuren hadden gesloten. Op 15 juli 2020 mocht Disneyland Parijs opnieuw de deuren openen, dit met zeer beperkte capaciteit, geen entertainment en verschillende procedures. Eind oktober 2020 moest Disneyland Parijs helaas opnieuw de deuren sluiten vanwege de verslechterde situatie in Europa. Normaal zou op 13 februari 2021 Disneyland Parijs opnieuw de deuren openen, maar vermits toen de situatie zeker nog niet verbeterd was is er voor onbepaalde tijd geen datum meer gegeven.

Op 17 juni start Disneyland Parijs dan toch eindelijk weer opnieuw op, dit met de opening van het Disneyland Park, het Walt Disney Studios Park, Disney Village, en het Disney’s NewPort Bay Club hotel.

Intussen zijn ook steeds meer en meer castmembers terug hun intrek aan het nemen in Disneyland Parijs om opnieuw spoedig gasten te kunnen verwelkomen. De ambassadeur van Disneyland Parijs, Giona Prevete, deelde het heugelijke nieuws op zijn ambassadeurs Facebook & Instagram pagina.

Disneyland Parijs doet hierbij voor de 2de keer een heropening tijdens de Corona pandemie, al wijst de situatie nu wel dat dankzij het vaccineren het steeds wereldwijd beter en beter gaat en het virus onder controle gaat geraken. In de Amerikaanse parken is men zelfs steeds meer en meer beperkingen aan het afbouwen en steeds meer naar de tijd van voor de corona aan het gaan. In Disneyland Parijs zal het nog heel even niet zoals vroeger zijn vermits Europa ook overal nog flink wat maatregelen volgt, maar men is er meer als klaar voor. Er zullen een heleboel selfie spots met Disney figuren voorzien worden, ook het treintje dat we al in verschillende vormen gezien hebben zal uitrijden met Disney characters erop en meerdere keren per dag door het park rijden. Er zullen ook weer mini cavalcades zijn ter vervanging van parades voorlopig. In het Walt Disney Studios opent ook de attractie Cars Road Trip, deze ter vervanging van de Studio Tram Tours, tegelijk blijft er hard gewerkt worden aan een volledig nieuw themagebied ‘Avengers Campus’ dat in 2022 zijn deuren zal openen.

Ook Disney’s Hotel New York: Art of Marvel opent de deuren in een volledig nieuw jasje met een grondige renovatie. Disney’s Hotel New York heeft een volledig Marvel thema gekregen en is flink gemoderniseerd. Daarnaast draagt het nu de naam Disney’s Hotel New York: Art of Marvel.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.