Informatie
Park: Walt Disney Studios (Disneyland Parijs)
Gedeelte: Toon Studio
Attractie Type: Begeleide tramtour met belangrijke special effects-scène
Openingsdatum: 17 juni 2021

De Attractie
De attractie is gebaseerd op Pixar’s Cars- franchise en vervangt hiermee de oude attractie Studio Tram Tour: Behind the Magic. Het was oorspronkelijk gepland om in de zomer van 2020 te openen , maar het werd uitgesteld tot 17 juni 2021 , omdat de opening voor onbepaalde tijd werd uitgesteld na de sluiting van het resort, vanwege de COVID-19-pandemie.
Tijd voor een road trip! Cruz Ramirez en Sally Carrera zijn er dol op! Samen met hen ga je een trip maken. Ga zitten, hou je camera klaar en kijk je ogen uit bij de verbluffende hoogtepunten die de natuur en dit Carsavontuur voor je in petto hebben.
Eerste halte: Een dolgedraaide attractie Maak een foto van De Grootste Wielmoer ter Wereld en vergeet niet te zwaaien naar Bliksem McQueen, Luigi en Guido.
Tweede halte: Power shower! Er gaat niets boven een natuurlijke wasbeurt met wat extra shower power. Hier zie je hoe een enorme watertankwagen zijn dagelijkse schoonmaakbeurt aanpakt in Cars-tastrophe Canyon.
Laatste halte: Het meesterwerk van Takel! Takel staat bekend om zijn indrukwekkende artistieke autowrakwerken. Vandaag onthult hij zijn nieuwste kunstwerk. Kun jij raden wat het voorstelt? Toeter maar wanneer je zijn monument mooi vindt!

Foto’s


Bekijk meer attracties van het Walt Disney Studios Park >>

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.