Senator Pat Bates, een Senator van de staat Californië en wie tevens ook in het verleden zelf een Cast Member was in Disneyland heeft zelf gereageerd op de ontslagen die voornamelijk in Disneyland Californië zullen plaats vinden en over het nog steeds gesloten Disneyland Resort.

Senator Pat Bates, wiens 36e district de Zuid-Californische steden Rancho Santa Margarita, Mission Viejo, Laguna Hills, Laguna Niguel, Aliso Viejo, Dana Point, San Juan Capistrano, San Clemente, Oceanside, Vista, Carlsbad en Encinitas omvat, deelde de volgend bericht op haar officiële Twitter-account afgelopen nacht.

Senator Pat Bates tweette dit al vrij snel, enkele uren nadat The Walt Disney Company aankondigde wereldwijd 28000 Cast members te ontslagen in hun Disney Parken, waar het voornamelijk voor Disneyland in Californië zou betreffen omdat daar het park nog steeds als enigste gesloten is en dit al sinds maart.

Senator Bates sluit zich aan bij andere Californische wetgevers om een ​​beroep te doen op gouverneur Gavin Newsom over het heropenen van themaparken, waaronder Disneyland Resort, Universal Hollywood en Knott’s Berry Farm. Gisteren vroegen 19 leden van de State Assembly gouverneur Newsom om een ​​onmiddellijke heropening van alle themaparken in Californië te overwegen.

Op dit moment bekijken Californische staatsfunctionarissen, waaronder ook een gezondheidsfunctionaris en de gouverneur zelf zit, de richtlijnen voor het heropenen van de themaparken. Hij beloofde dat dit er zeer snel aankomt, en dat hij met snel ook echt snel bedoelt. Al is er momenteel nog steeds geen datum bekend wanneer Disneyland in Californië dan ook eindelijk weer zijn deuren mag openen.

Directeurs van Disney Parks, waaronder Disneyland-president Ken Potrock en voorzitter van Parks, Experiences and Products Josh D’Amaro, hebben hun teleurstelling geuit over de manier waarop de gouverneur van Californië omgaat met de heropening.

Potrock verklaarde onlangs:

“We zijn klaar om verantwoord te openen, het is de tijd om verantwoord te openen en het is belangrijk om verantwoord te openen.”

D’Amaro’s verklaring over de ontslagen van vandaag riep ook gouverneur Newsom op, die luidde:

“In het licht van de aanhoudende impact van COVID-19 op ons bedrijf, inclusief beperkte capaciteit als gevolg van fysieke afstandsvereisten en de aanhoudende onzekerheid over de duur van de pandemie – verergerd in Californië door de onwil van de staat om beperkingen op te heffen waardoor Disneyland zou kunnen heropenen … “

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.