Momenteel zijn alle Disney Parken in de wereld gesloten vanwege het Corona Virus en zeer veel Disney fans moeten van hun thuisland ook in quarantaine blijven of zoveel mogelijk binnen blijven en onnodige uitstapjes uitstellen.

Wat zeker voor Disney fans frustrerend is, is om niet meer in de Disney parken te kunnen lopen. Gelukkig kunnen sinds deze week bijna alle landen in Europa zich ook op Disney+ abonneren om toch wat extra Disney magie naar hun thuis te brengen.

België valt momenteel uit de boot, maar wij hebben met dit artikel alvast een manier gevonden waar wel IEDEREEN van kan genieten.
Wij zijn op zoek gegaan naar leuke filmpjes van Disney attracties, shows en parades die je kunt bekijken vanaf Youtube, maar tegelijk kunt draaien en kijken naar waar je wilt. Dit zijn namelijk geen gewone Youtube filmpjes, maar 360° filmpjes, waardoor je precies toch een klein beetje jezelf in Disneyland Parijs bevind en zelf kunt kijken naar waar je wilt zoals in het echt.
TIP: Is de kwaliteit van het filmpje wazig? Je kunt deze zelf op HD zetten. Door het grote gebruik van internet momenteel in de wereld moet je deze op Youtube nu tijdelijk vaak zelf op een betere kwaliteit zetten.

Geniet ervan!

It’s a small world

Moteurs… Action! Stunt show Spectacular

Sneeuwwitje Darkride

Le Pays des Contees de Fees

Big Thunder Mountain

Indiana Jones and the temple of Peril

The Jungle Book Jive

Andere Disney Parken

Splash Mountain

Soarin’ Around the World

Expedition Everest

Alice in Wonderland Ride

Peter Pan’s Flight

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.