In het Walt Disney Studios Park gaan de werkzaamheden in een sneltempo. Het Frozen themaland begint herkenbaar te worden, het restaurant aan het meer begint goed zichtbaar te worden, het grote meer waar avondshows zullen plaats vinden begint gevuld te geraken met water en ook het begin van de Rapunzel attractie begint vorm te krijgen. Intussen gaan in de studios ook vol op werken door. Zo is Studio 1 (de grote studiohal waar je moet doorlopen om het park te breden) volledig afgesloten voor publiek en staat het park vol met schuttingen. Dit allemaal in het kader van een volledige makeover en uitbreiding van het Walt Disney Studios Park, ook wel het Walt Disney Studios Park 2.0 project genoemd.

Het Frozen Themaland

In het Frozen Themaland beginnen steeds meer huisjes herkenbaar te worden. De buitenkant is zo goed als af bij bepaalde huisjes. Ook het Frozen kasteel begint meer en meer vorm te krijgen en te groeien. Intussen is men ook begonnen met de aanleg van de berg die achter het Frozen gedeelte komt en hiermee een deel van het attractiegebouw zal verbergen.

De Engelse Tuin

Bij het betreden van het nieuwe gebied richting het meer zal er een Engelse tuin aangelegd worden met beelden van Disney figuren, een gazebo en veel groen (natuur) wat het studios park zeker wel nodig had. De Engelse tuinen zullen voornamelijk gebaseerd worden uit het park dat je ziet in de film ‘Mary Poppins’. Overigens zal aan dit gebied ook een nieuwe extra ingang naar Toy Story Playland gemaakt worden.

De Rapunzel Attractie

Aansluitend aan de Engelse tuinen, voor je het grote meer betreed zul je ook nog een kleine rapunzel attractie aankomen. Dit is hetzelfde systeem als de draaiende theekopjes van The Mad Hatter uit Alice in Wonderland dat je terug vind in Fantasyland, Disneyland Park. Hetzelfde geld voor de draaiende autootjes in de ‘Cars Quatre Roues Rallye’ welke iets verderop staat in het Pixar gedeelte. Deze attractie zal draaiende bootjes vanuit de scene van Rapunzel ‘I See The Light’ bevatten. De werkzaamheden zijn recent begonnen en inmiddels is de draaiplaat ook al geplaatst.

Het Grote Meer

De eyecatcher van het Studios Park zal het grote meer worden. Deze komt centraal te liggen in het park dat oa toegang geeft tot Cars Road Trip, Toy Story Playland, Avengers Campus, de Engelse Tuinen en het Frozen Themaland. Daarnaast zullen hier ook regelmatig shows op afgespeeld worden op een unieke manier. Het zou zo oa ook een avondshow kunnen presenteren.

Restaurant aan het meer

Er zal een restaurant naast het meer komen waardoor gasten een mooi zicht over het meer zullen hebben tijdens hun lunch of diner. Het zal een elegant restaurant worden met een 250-tal zitplaatsen. Er is ook sprake dat er tijdens je lunch of diner mogelijkheden zullen zijn tot een meet en greet met Disney figuren.

Foto’s afkomstig van DLPReport en DisneyPhile

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.