Disney Dreamlight Valley is een nieuw gratis te spelen levenssimulatiespel van Gameloft en Disney en Pixar Games met bekende gezichten uit een magisch koninkrijk. De game speelt zich af in de Dreamlight Valley, een plek waar Pixar- en Disney-personages zich hebben gevestigd. Het ziet eruit als een gezellige en leuke plek om te verkennen en waar je van alles kunt doen zoals tuinieren, koken, sociale activiteiten, je moet er maar aan denken en waarschijnlijk kun je deze vaardigheid doen in het spel.

Wat is Dreamlight Valley precies?
In de droomwereld van Dreamlight Valley beginnen spelers aan een betoverende zoektocht om een ​​ooit idyllisch dorp te herstellen dat nu verlaten en vol duistere doorns omringt is. Ontdek de mysterieuze geheimen die je naar deze nieuwe wereld hebben geleid en verken verschillende rijken die zijn geïnspireerd op klassieke Disney- en Pixar-werelden, terwijl je de iconische inwoners van de stad helpt hun verloren herinneringen te herstellen. Tijdens je zoektocht om Dreamlight Valley te redden, ontmoet en bouw je vriendschappen op met geliefde personages, van Mickey en zijn vrienden tot de figuren van Frozen, De Kleine Zeemeermin en Moana tot zelfs personages uit de Pixar wereld zoals Toy Story, Wall-E en meer.

Je hebt Dreamlight Valley zelf in de hand!
Spelers creëren en passen hun eigen personage en huis aan, en dan kunnen ze gaan rondhangen met personages als Goofy, Ariel, Simba, Mickey, Moana en meer. Na verloop van tijd zullen ze relaties opbouwen met de andere personages en hen helpen hun verloren herinneringen te herstellen.

Probeer honderden kledingstukken uit een steeds evoluerende lijst van op Disney-prinses geïnspireerde baljurken, met Mickey Mouse versierde streetwear, of ontketen je innerlijke artiest en ontwerp je eigen t-shirts, jurken, hoeden en meer.

Ontwerp het Disney- en Pixar-dorp van je dromen over meerdere unieke biomen. Rust je dorpshuis uit met een overvloed aan interieurartikelen zoals Frozen-geïnspireerde antieke keukenontwerpen en geef het dorp meer pit met je persoonlijke creatieve touch, ontgrendel nieuwe items terwijl je het spel speelt en bouw vriendschappen op met je Disney- en Pixar-buren.

Binnenkort beschikbaar
Disney Dreamlight Valley zal deze zomer vroege toegang krijgen op Mac, Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, Windows PC, Xbox One en Xbox Series X. De volledige lancering is momenteel gepland voor 2023.

Tijdens de Early Access-fase zullen spelers als eersten Dreamlight Valley verkennen en exclusieve beloningen ontvangen die ze behouden zodra de game volgend jaar officieel wordt gelanceerd.

Het beste van alles is dat de game regelmatig geüpdatet zal worden met meer content, inclusief activiteiten die samenvallen met nieuwe Disney- en Pixar-films en -evenementen in de toekomst.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.