Vandaag kwam Disney met zeer leuk nieuws voor de bezoekers van het Disneyland Park in Californië. Er is vandaag aangekondigd dat de geheel nieuwe “Magic Happens” -parade het officiële debuut zal maken in Disneyland Park te Californië op 28 februari 2020! Naast de première datum heeft Disney ook een aantal spannende nieuwe details en concept art aangekondigd.

Zoals je misschien al gehoord had krijgt het Disneyland Park in Californië een gloednieuwe parade. Deze viert de nieuwe Disneyland-parade, “Magic Happens”, “ontzagwekkende momenten van magie die de kern vormen van zoveel Disney-verhalen.” De parade wordt geleid door Mickey Mouse door Main Street USA en trakteert gasten op prachtige praalwagens, prachtige kostuums en geliefde Disney-personages. Het zal ook een energieke muzikale score en een nieuw nummer bevatten, mede gecomponeerd door singer-songwriter Todrick Hall.

Hier zijn nog enkele nieuwe hoogtepunten over de nieuwe Disneyland “Magic Happens” -parade:

Van ‘Frozen 2’ verkennen Anna en Elsa de mysteries van een betoverd bos dat wordt beschermd door Nokk, de mystieke watergeest, terwijl hun vrienden Kristoff, Sven en Olaf meegaan.

Op haar reis per kano, reist Moana voort op de top van een torenhoge golf, geïnspireerd door prachtige koa-houtsnijwerken en inzet met oogverblindend en geanimeerde glimp in de magie van de oceaan.

Samen met Moana op haar reis maakt de legendarische halfgod Maui zijn debuut in de parade op een 2e float. Gasten zullen Maui voorbij zien drijven op zijn eigen magische eiland, samen met Moana’s schattige huisdierenvarken, Pua.

Miguel zal ook voor het eerst persoonlijk verschijnen op deze coco float! Miguel viert de magie die gebeurt wanneer hij hey gitaar van Ernesto de la Cruz bespeelt in de Disney- en Pixar-film. Deze float in de Disneyland Parade, “Magic Happens”, overbrugt het Land van de Levende en het Land van de Doden met levendige goudsbloemen, en fantastische alebrije-spirit-dieren, samen met Miguel’s hond Danté.

De grote finale van de “Magic Happens” -parade in Disneyland viert magische momenten uit verschillende klassieke Disney-verhalen, waaronder de Happily Ever After scène uit “Doornroosje” met de drie goede feeën en de jurk van prinses Aurora glinstert tussen roze en roze tinten blauw.

UPDATE 21/01/2020: Vandaag werden er nog 3 nieuwe concept foto’s getoond van 3 floats die ook gebruikt zullen worden in deze parade:


De “Magic Happens” -parade in Disneyland herinnert ons eraan dat je geen vleugels nodig hebt om te vliegen, vallende sterren zijn gemaakt om te wensen en magie eindigt nooit om middernacht.

Hoe de volledige parade er zal uitzien zullen we zien vanaf 28 februari 2020. Uiteraard brengen we jullie die dag op de hoogte!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.