Voor fans die dol zijn op de Disney Themaparken en intussen de series die een kijkje geven achter de schermen van zowel Disney als de Disney Themaparken is er goed nieuws! Er zal een nieuwe docu serie verschijnen op Disney+ met de naam ‘Behind The Attraction’. In deze serie zal er een kijkje genomen worden achter de grootste en bekendste attracties in de Disney Themaparken wereldwijd. Dus inderdaad, ook Disneyland Parijs zal er soms in verschijnen. Momenteel staan er 10 afleveringen op de planning die allemaal verschijnen op 16 juli 2021. Deze serie geeft wel potentieel en ruimte om in de toekomst hier nog meerdere seizoenen rond te maken.

“Ontdek hoe Imagineers het Haunted Mansion vulden met 999 vrolijke verblijfplaatsen, hoe de Twilight Zone Tower of Terror veranderde in Guardians of the Galaxy Mission: Breakout! (terwijl ze de zwaartekracht tartten) en waarom het zo lang duurde om Space Mountain te lanceren,” zei Disney maandag. “Van de jaren 1950 tot vandaag, van Jungle Cruise tot It’s a Small World tot Star Wars: Galaxy’s Edge, hebben de attracties in de Disney Themaparken miljoenen mensen verbaasd. En dit is het verhaal van hoe ze het deden.”

De 10 afleveringen bestaan uit: Jungle Cruise, de Spookhuizen waaronder Phantom Manor aan bod komt, Star Tours; TOT: Tower of Terror en Guardians of the Galaxy; Disney’s kastelen over de hele wereld, het Disneyland hotel, Space Mountain en de Tron-achtbaan, It’s a Small World, Transport: Treinen, trams en monorails, en de bHall of Presidents.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.