Sinds 25 december kun je als Disney+ abonnee genieten van Pixar film Soul. De film kreeg zeer goede reacties en werd door verschillende mensen al benoemd tot beste Pixar film.

Vanaf 23 maart komt deze uit op 4K Ultra HD, Blu-ray, dvd en digitaal. Ideaal voor aan je film collectie toe te voegen of voor degene die geen Disney+ abonnement hebben maar toch graag in het bezit zouden zijn van deze film.

Daarnaast zullen er verschillende extraatjes te zien zijn op deze bijlages. Op Disney+ kun je als extra’s bekijken, maar bij deze edities zijn ook exclusief de ‘verwijderde scenes’ aan toegevoegd en een audio commentaar door Pete Docter, Kemp Powers en Dana Murray. Hieronder geven we een overzichtje wat je kunt verwachten op 4K Ultra HD, Blu-Ray, dvd en digitaal.


1. De film (duuuh 😉 )
2. Deleted Scenes
3. Audio Commentaar – Bekijk de film met audiocommentaar van regisseur Pete Docter, co-regisseur / schrijver Kemp Powers en producer Dana Murray.
4. Sterrentroffee – Krijg een diepgaande blik op de kunstzinnigheid en technische innovatie die zijn gebruikt bij het creëren van de sets en personages van de wereld van ‘Soul’.
5. In de zone: de muziek en het geluid van Soul – Verken de verschillende sonische werelden van de film en ontdek hoe muziek een brandstof vormt voor en specificiteit toevoegt aan Joe’s reis.
6. Grootmeesters van Jazz – Grootmeesters van de Jazzwereld die advies hebben gegeven in Soul, delen hun passie en zuurverdiende wijsheid over wat muziek is en wat het met ons doet.
7. Geen gemiddelde Joe – Zie de gedachte en zorg achter het maken van Joe en zijn verhaal in Pixar’s eerste film met een zwarte hoofdrolspeler.
8. Diepgaand voor een tekenfilm – De filmmakers pakken grote vragen aan, zoals: waar komt de persoonlijkheid van een pasgeborene vandaan? Wat is de zin van het leven? en meer!
9. Soul, geïmproviseerd – Zie hoe het Pixar systems-team en de crew van Soul erin slaagden de film volgens schema af te maken tijdens het hoogtepunt van de COVID-19 pandemie.

Het verhaal
Wat maakt jou precies… JOU? In de film “Soul” van Pixar Animation Studios krijgt muziekleraar Joe Gardner (stem van Kenny B) de kans om in de beste jazzclub van de stad te spelen. Maar door een ongelukkige val belandt hij vanuit de straten van New York in Het Grote Hiervoor – de plek waar nieuwe zielen hun persoonlijkheid, eigenaardigheden en interesses krijgen voordat ze op aarde komen. Vastbesloten om terug te keren naar zijn leven, vormt Joe een team met 22 (stem van Jacqueline Govaert), die niet kan begrijpen wat er leuk zou zijn aan het leven als mens. Terwijl Joe wanhopig probeert om 22 duidelijk te maken wat er zo mooi aan het leven is, vindt hij het antwoord op een paar belangrijke levensvragen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.