<< Terug

Informatie
Park: Disneyland Park (Disneyland Parijs)
Gedeelte: Frontierland
Attractie Type: Rollercoaster
Openingsdatum: 12 april 1992

De Attractie
Houd je hoed en bril maar vast, want dit is de wildste rit in de wildernis! De in onbruik geraakte Big Thunder Railroad is opgestart en weer in actie getrapt, klaar om gasten te verwelkomen voor een non-stop, snelle tour door het prachtige berglandschap.

Nadat je onder de rivieren van het verre westen bent doorgedoken, kom je uit op het eiland en ontdek je dat de tunnel met water wordt overspoeld, terwijl de tweede op instorten staat en een andere gevuld is met vleermuizen!

Dit is de enige Big Thunder Mountain die zich op een eiland bevindt ! De dramatische okerkleurige bergketen Big Thunder, waar het grootste deel van de rit zich omheen wikkelt, wordt aan alle kanten volledig omringd door de rivieren van het verre westen en wordt omcirkeld door de boten van Thunder Mesa Riverboat Landing en River Rogue Keelboats – een volledig unieke, spectaculair realistische opstelling voor de rit die uniek is in de wereld van Disney-parken!

Het spoor is 1500 meter lang met treinen die een maximumsnelheid van 50 km / u halen – hoewel het misschien sneller aanvoelt in de donkere tunnels, met de schaduwen van vleermuizen die voorbij flitsen!

De originele Big Thunder Mountain was het eerste grote project van Tony Baxter , dat op 2 september 1979 in Disneyland in Californië werd geopend. Het opende in november het volgende jaar in Magic Kingdom in Florida en in 1987 in Tokyo Disneyland. Voor Disneyland Parijs werd de attractie grondig opnieuw ontworpen.

Foto’s

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.