Wanneer je in Londen bent en een tikkeltje extra magie wilt beleven en de Disney spirit in jezelf levendig wilt houden raden we je een bezoek aan bij Aqua Shard in Londen. De bekende afternoon tea’s zoals we deze kennen in het Verenigd Koninkrijk krijgen net dat tikkeltje extra bij Aqua Shard door een afternoon tea in de stijl van Peter Pan.

Aqua Shard
Aqua Shard is een prachtig eigentijds Brits restaurant en bar van Aqua Restaurant Group, gelegen op de 31e verdieping van The Shard. Open voor lunch, afternoon tea, diner en drankjes. Daarnaast kun je hierdoor genieten van een Panoramisch zicht over Londen in een ‘chique’ klassevolle stijl.

Peter Pan Afternoon Tea
Aqua Shard serveert dagelijks afternoon tea. Hun huidige afternoon tea is geïnspireerd op de avonturen van Peter Pan op het eiland Neverland. Gebaseerd op populaire motieven uit de geliefde roman van J.M Barrie, het boek waarop Disney zich gebaseerd heeft om Peter Pan tot leven te brengen in hun animatiefilm.

Er worden tijdens deze afternoon tea innovatieve lekkernijen geserveerd op een op maat gemaakte theekraam geïnspireerd op het piratenschip van kapitein James Hook, de Jolly Roger, dat in de 18e eeuw piratenschepen symboliseerde.

Zo kun je genieten van een hartige selectie vingersandwiches met een creatieve twist, waaronder een broodje kip gegarneerd met knapperig spek gewikkeld in papier dat de vier ‘Lost Boy Rules’ aanduidt, en een ‘Huge Mushroom Chimney’ – champignonvormig brood geïnspireerd op de champignonkrukjes ‘van charmante kleur’ in Neverland. Typisch Britse warme scones zijn verborgen in een speciale schatkist, vergezeld van zoete abrikozenmarmelade en kokosclotted cream.

De prijzen variëren en zijn best prijzig, deels door de locatie alleen al. Het is echter wel meer als zijn geld waard en een aanrader als je eens iets speciaals wilt doen in Londen, wilt genieten van het zicht en dit tijdens een afternoon tea met een vleugje Disney gevoel.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.