De krant ‘The Sun UK’ meldt dat Beyoncé in vergevorderde gesprekken is met Disney om een ​​deal van bijna 90miljoen euro te ondertekenen voor drie aankomende projecten. Het artikel zegt dat als de deals doorgaan, de zangeres zal verschijnen op de soundtrack van Marvel’s Black Panther 2 en twee andere blockbuster films.

Niet alleen omvat de deal dat de zangeres deze soundtracks gaan inzingen, maar als onderdeel van de deal proberen ze ook haar team zover te krijgen dat Beyoncé aan enkele nieuwe documentaires voor Disney + haar stem zal lenen door deze in te spreken. De onderhandelingen zijn nog gaande, maar het lijkt erop dat deze bijna rond zijn.

Beyoncé is zeker geen onbekende bij Disney. Ze heeft al aan een aantal projecten gewerkt. De meeste recentelijke was tijdens de live action remake van The Lion King waar ze de stem van Nala insprak.

Voorlopig is er nog niks bevestigd door Disney, waardoor we nog even geduld moeten hebben op de juiste details en informatie. We houden jullie zeker op de hoogte vanaf we nieuwe informatie hebben.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.