Monsters At Work’, een aankomende Disney+ Original-serie, is uitgesteld tot het voorjaar van 2021.

Het nieuws komt via Without A Mouse Podcast, die onlangs Stephen Anderson, supervisor voor de komende serie als gast had. Stephen vermeldt dat ‘Monsters At Work’ ergens tijdens de periode van de lente 2021 zal debuteren en uit 10 afleveringen zal bestaan.

De spin-off-serie van Monsters Inc., die werd aangekondigd op D23, was normaal eerder voorzien rond voorjaar 2020. Er werd verwacht rond de periode van maart 2020 omdat Disney+ dan bijna volledig uitgerold zou worden in West Europa.

De nieuwe Disney+ Original-animatieserie volgt Tylor Tuskmon (ingesproken door Ben Feldman), een ambitieus maar onhandig monster dat zijn droombaan als schrikker graag wilt waarmaken wanneer het nieuws bekend gemaakt wordt dat Monsters, Inc. nu kindergelach gebruikt in plaats van kinderen die schreeuwen om de stad Monstropolis van brandstof te voorzien. Tylor accepteert een instapbaan bij het facilitaire team in de hoop op een dag zijn weg te vinden naar de lachfabriek om een ‘​​Jokester’ te worden naast zijn idolen Mike en Sulley.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.