In Disneyland Parijs zal alle entertainment weer hervat worden. Eén van deze nieuwigheden is dat Disneyland Parijs vanaf 13 november uitpakt met een gloednieuwe kerstparade en dan ook niet zomaar eentje. Deze zal functioneren als zowel dag als avond parade. De nieuwe Kerst parade zal de naam ‘Mickey’s Dazzling Christmas Parade!‘ krijgen.

Elke parade wagen zal daarnaast ook een eigen kerstboom hebben waar verschillende van onze Disney vrienden op te vinden zijn. Denk zo bijvoorbeeld aan Donald, Daisy, Mickey, Minnie, Pluto, Pinokkio, Stitch, Tinkerbell, maar  ook de Disney prinsessen.

De parade zal tevens twee verschillende versies vertonen. Zo is er de gewone dagversie, maar de parade is ook zo gemaakt dat het kan functioneren in een avond parade met speciaal lichtspektakel waardoor het veranderd naar een andere beleving van deze parade. Zo komen er een heleboel lichteffecten tot leven met een ander verhaal als de dagversie.

Men is sinds 2017 al bezig aan deze nieuwe parade met meer als 200 mensen. Het is ook de eerste keer dat een Kerst Parade in Disneyland Parijs zo multifunctioneel is en zoveel effecten bied. 

Het gaat overigens ook niet zomaar een parade zijn, de bedoeling is er ook om van deze parade een soort showversie te geven, zoiets als we voorheen al zagen bij de avondparade Disney’s Fantillusion. 

Deze parade zal heel het kerstseizoen in Disneyland Parijs te zien zijn, dit vanaf 13 november 2021 tot 9 januari 2022.

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.