Vandaag lanceerde Disney een hartverwarmende kerstreclame ter ondersteuning van Make-A-Wish. Ter ere van de 40 jarige samenwerking tussen Disney en Make-A-Wish bracht men deze prachtige Kerst campagne.

In deze korte kerstadvertentie zien we een korte animatiefilm dat ongeveer drie minuten lang duurt waarin de kleindochter en grootmoeder de hoofdrol spelen en zien de familietraditie door de jaren heen die het ware kerstgevoel naar voren brengt.

Het hartverwarmende verhaal is geïnspireerd op thema’s als tradities, familiale saamhorigheid en nostalgie en introduceert twee nieuwe personages – grootmoeder, Lola en haar kleindochter – naast bekende vriend Mickey Mouse. Mickey neemt de vorm aan van de geliefde pluche die Lola van haar vader kreeg in 1940 toen ze een klein meisje was. In de loop der jaren is Mickey de kindertijd van de oude dame en de relatie die ze nu heeft met haar kleindochter gaan illustreren, wat resulteert in een gelukkige verrassing op kerstochtend.

Disney-fans kunnen de limited-edition vintage Mickey Mouse-knuffel uit de spot kopen via Bol.com, C&A en Shopdisney.co.uk ten gunste van Make-A-Wish-organisaties.

De nieuwe commercial zorgt voor een warm gevoel, het thema in deze commercial is dan ook over samenzijn. Kerstmis is een tijd van geven en delen.

Men heeft een jaar gewerkt aan dit filmpje en kan gezien worden als een Disney Short film.

Bekijk het filmpje..

De korte versie…

De volledige versie …

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.