Ondanks er zelf nog niet enorm concreet veel informatie is, heeft Disney al wel bevestigd dat er een zesde film zal komen van de Pirates of the Caribbean franchise. In de reeds 5 uitgebrachte films denk je sowieso automatisch aan Jack Sparrow. Deze laatst genoemde werd gespeeld door Johnny Depp.

In 2018 werd echter bekend gemaakt dat Disney niet meer verder zou gaan met Johnny Depp als Jack Sparrow. Dit nadat sinds 2016 Amber Heard, de ex-vrouw van Jack Sparrow hem aanklaagde voor huiselijk geweld. Er werd toen een straatverbod voor hem aangevraagd.

De reputatie kreeg toen een serieuze deuk voor Johnny Depp en zag zo allerlei film studio’s hun handen terug trekken, zo ook Disney die het niet meer zag zitten door deze beschuldigingen verder met hem te gaan als Jack Sparrow. Sinds kort leek Disney echter hier terug wat op terug te komen. Een echt grote rol zoals we gewoon waren in de vorige vijf films zou Jack Sparrow hierin niet meer krijgen, maar wel wilden ze hem hierin een klein verhaal geven of zelfs eventueel een kleine gastrol geven.

Sinds deze week is de rechtzaak tussen Amber Heard en Johnny Depp gestart en zo werd onder andere de vraag gesteld door de advocaat Ben Rotterborn, de advocaat van zijn ex-vrouw:
‘Het is een feit, meneer Depp, als Disney naar u toe zou komen met $300 miljoen en een miljoen alpaca’s, zou niets op deze aarde u ertoe brengen terug te gaan en met Disney te werken aan een Pirates of the Caribbean-film? Juist?”

Waarop Johnny Depp reageerde met: “Dat is waar, meneer Rottenborn.”, “Ik zou een echte sukkel zijn om niet te denken dat er een effect was op mijn carrière op basis van de woorden van mevrouw Heard, of ze nu mijn naam noemden of niet. Mijn carrière was gedaan vanaf het moment dat de beschuldigingen tegen mij werden geuit.”, “Toen dat eenmaal gebeurde, verloor ik toen. Wat de uitkomst van dit proces ook is, ik zal dat de rest van mijn dagen met me meedragen… Ik klaag haar aan wegens laster en de verschillende onwaarheden die ze gebruikte om een ​​einde aan mijn leven te maken.’, “Bij Disney hebben ze mijn personage niet uit de attracties verwijderd. Ze stopten niet met het verkopen van poppen van Captain Jack Sparrow. Ze stopten niet met verkopen. Ze wilden gewoon niet dat er iets achter me aanzat dat ze zouden vinden.”

Het lijkt nu dus echt definitief dat we Johnny Depp niet meer als Jack Sparrow gaan zien in de zesde film en dit tevens waarschijnlijk ook het einde van het personage Jack Sparrow zal betekenen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.