In de jaren ’90 had Disney de rechten van de Ninja Turtles gekocht om tijdelijk te laten rondlopen in Walt Disney World, met name vooral bedoelt voor de MGM studios.

In de MGM studios kon je op meet en greet met de Ninja Turtles. Vaak kwamen ze meerdere keren per dag naar buiten in hun Ninja Turtles Van die dan door de straten van New York in de MGM studios reed. (zie video beneden)

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=1KVdgIcyzKI[/embedyt]

Daarna hadden ze ook een show waar ze een soort Ninja dans uitvoerde. Intussen zong April het themalied van de Ninja Turtles.

Ook in het Main Park, Walt Disney World, verschenen de Ninja Turtles wel eens tijdens parades waar ze dan een soort pre-parade hielden. In onderstaande video vind je hen bijvoorbeeld in de Disney World Easter Parade van 1993.

Het blijft uniek om de Ninja Turtles deel zien uit te maken van Walt Disney World, maar als je rekening houdt met het tijdsbestek, kun je Jim Henson in de vergelijking betrekken omdat hij rond deze tijd een deal sloot met Disney om zijn personages te gebruiken en Henson maakte de Turtles voor de film uit de jaren 90.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.