Met de corona pandemie wereldwijd hebben verschillende uitbreidingen in de Disney Themaparken achterstand opgelopen. Zo moest vorig jaar de Avengers Campus al geopend zijn in het Disneyland Resort in Californië. Dit themaland zou geopend worden in Disney’s California Adventure Park. Disney bracht deze week dan toch eindelijk een officiële openingsdatum naar buiten. De Avengers Campus zal op 4 juni openen in het Disney’s California Adventure Park.

Ook in Disneyland Parijs wordt een soortgelijk themaland verwacht. Deze zou dit jaar openen in het Walt Disney Studios Park, maar ook hier is deze met een jaar uitgesteld door de coronapandemie. In 2022 zal een 2de Avengers Campus themagedeelte openen in een Disney Themapark.

De nieuwe attractiezone Avengers Campus is een uitbreiding van Disney’s California Adventure Park en bevat de krachtigste helden van het Marvel-universum, waaronder Thor, Black Panther, Black Widow en andere helden (en schurken) van de MCU.

Avengers Campus bestaat uit meerdere heroïsche locaties, elk gehost door een andere Avenger om hun unieke krachten, technologie en kennis te delen met de rekruten, ”zei Disney in zijn verklaring.

Dit nieuwe gebied vervangt ‘A bug’s life land’, het attractiegebied gebaseerd op de populaire animatiefilm ” A Bug’s Life ” (Het is een luizenleven in het Nederland). Het bevat een opwindende nieuwe attractie genaamd ” WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure ” waarmee gasten van alle leeftijden webben kunnen schieten zoals de superheld, een attractie gebaseerd op Guardians of the Galaxy en een restaurant genaamd Pym Particles Test Kitchen. Gasten zullen ook hun superhelden zoals Ant-Man en The Wasp voor het eerst in Disneyland ontmoeten, Iron Man in een nieuw pantser zien of Doctor Strange die de mystieke kunsten beoefent in een oud heiligdom.

In het nieuwe themagebied zal er ook allerlei nieuwe merchandise beschikbaar zijn, waarvan sommige ook echt enkel vanuit dit themagebied te koop zijn. Verschillende merchandise zal uniek zijn zoals accessoires of gadgets die in de films voorkomen.

In Disneyland Parijs zullen we volgend jaar in het Walt Disney Studios Park een gelijknamig themagebied kunnen verwelkomen. Al zal het geen exacte kopie zijn. De Spiderman attractie en Pym Particles Test Kitchen zullen bijvoorbeeld ook mee komen naar Disneyland Parijs. Een Guardians of The Galaxy attractie is dan weer niet voor Disneyland Parijs. In Disneyland Parijs krijgen we dan wel weer een attractie in thema van Iron Man dat Disneyland Californië dan weer niet heeft. De beelden van Disneyland Californië hierboven geven al wel een mooie sfeer en beeld weer wat we ongeveer ook in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Parijs mogen verwachten.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.