Ik denk dat we terecht mogen zeggen dat de aankomende nieuwe Spider-Man film ‘Spider-Man: No Way Home’ de meest besproken en het meest naar uitgekeken film is in de Spider-Man franchise. Vooral sinds er een trailer van uitgebracht is zijn veel fans de trailers honderden keren aan het bekijken en aan het pauzeren om toch maar details te vinden. De film zal ook het begin zijn voor Marvel’s Phase 4 opstelling

We weten intussen ook al dat Tom Holland die momenteel Spider-Man vorm geeft, samen met Doctor Strange, die vorm gegeven word door Benedict Cumberbartch, het Multiverse zal openen. Hierdoor is er dus een enorme grote kans en de mogelijkheid dat de andere Spider-Mannen uit eerdere films in deze film ook zullen terugkeren, vermits deze in verschillende universums zich bevinden. Het zou hier dus gaan om Tobey Maguire en Andrew Garfield die in eerdere films voor Tom Holland de rol van Peter Parker of te wel Spider-Man vorm gaven.

Voorlopig is er amper van iets bevestiging, en al zeker niet of deze andere acteurs wel degelijk naast Tom Holland ook opnieuw als Spider-Man gaan terugkeren. Andrew Garfield blijft dit alleszins volledig ontkennen, al beseft hij dat niemand hem zal geloven. Zo vertelde hij het volgende tegen Variety:
“Ik begrijp waarom mensen in paniek raken over het concept daarvan, want ik ben ook een fan. Je kunt het niet helpen, maar stel je scènes en momenten voor van ‘Oh mijn god, hoe verdomd cool zou het zijn als ze dat deden?’”, zegt hij. “Maar het is belangrijk voor mij om officieel te zeggen dat dit niet iets is waarvan ik weet dat ik erbij betrokken ben. Maar ik weet dat ik niets zal kunnen zeggen dat iemand ervan zal overtuigen dat ik niet weet wat er aan de hand is. gebeurt. Wat ik ook zeg, ik ben f***ed. Het wordt of heel teleurstellend voor mensen, of het wordt heel spannend.”

Andrew Garfield blijft dus ontkennen betrokken te zijn bij deze nieuwe film, natuurlijk kan hij de waarheid spreken, maar de kans zit er meer in dat hij dit contractueel moet zeggen. Bij Marvel weten we al dat veel dingen echt geheim gehouden worden of ontkend tot de film uitgebracht word.

Er is geen officieel woord over wanneer de tweede No Way Home- trailer zal debuteren, maar velen speculeren over oktober. Gezien het feit dat superschurken uit eerdere Spider-Man- franchises zoals Alfred Molina’s Doctor Octopus en Willem Dafoe’s Green Goblin zullen verschijnen, lijkt het erop dat het hebben van de eerste twee Spider-Men de volgende logische stap is.

Alleszins is één ding zeker. Vanaf 21 december 2021 kunnen we al onze antwoorden vinden in de bioscoop wanneer Spider-Man: No Way Home dan in de bioscopen zal draaien.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.