Na de samenwerking met Esports-team Fnatic, werkt professionele stoelspecialist AndaSeat nu samen met Disney Marvel’s Avengers aan een reeks gamestoelen.

De gelicentieerde gamestoelen hebben een eersteklas ontwerp en bouwkwaliteit rond Spider-Man, Iron Man, Captain America en Ant-Man. Voortbouwend op zijn vooruitgang in menselijke techniek met de productie van raceautostoelen, paste AndaSeat de wetenschap van ergonomie toe om gezonde zituren te maximaliseren door vermoeidheid en ongemak te verminderen.

De kleuren en motieven die aan de geliefde superhelden zijn verbonden, komen tot uiting in de premium stoelen van AD Plus PVC-leer en AD Alpha Linen Fabric. Ook geaccentueerd door co-branding, hebben de hoogwaardige zitopties een gladde afwerking die zowel kras- als vlekbestendig is. De 55+ kg oud uitgeharde schuimvulling met superhoge dichtheid en 4D PU-armleuningen bieden een goede rugondersteuning om de houding gedurende langere tijd te behouden. Dankzij het vergrendelbare synchroon-kantelmechanisme en het speciale Z-vormige ontwerp kunnen de stoelen achterover leunen tot een hoek van 160 graden en vervolgens vergrendelen.

Bovendien worden de Spider-Man, Iron Man, Captain America en Ant-Man stoelen elk geleverd met bijpassende vloermatten en AD-geheugenkussens voor de nek en de lenden.

De Disney Marvel’s Avengers x AndaSeat Gaming Chairs, geprijsd tussen de 400 tot 550 dollar, zijn nu beschikbaar voor pre-order op Amazon en op de website van AndaSeat met een bezorgset vanaf 1 februari.
No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.