Walt Disney World maakt zich op voor de gefaseerde heropening volgende maand. Hiermee is Walt Disney World het derde Disney Parks Resort dat opnieuw zijn deuren opent nadat het zijn deuren moest sluiten door de coronapandemie wereldwijd.

Omdat Walt Disney World het grootste Disney Parks Resort is zal niet alles tegelijk open gaan, maar zullen ze alles doen via gefaseerde openingen. In dit artikel overlopen we alles met je wanneer en hoe ze dit gaan doen.

Op 11 juli 2020 opent het Magic Kingdom Park en het Animal Kingdom Park. Enkele dagen later op 15 juli 2020 gaan ook de overige parken van het resort open, namelijk EPCOT en Disney’s Hollywood Studios.

Vanaf vandaag (22 juni) gaan er al wel enkele hotels, bungalows en spa’s opnieuw open om zo al te beginnen met de heropstart van het Walt Disney World Resort. Het volgende is afkomstig van Walt Disney World:

Terwijl we de gefaseerde heropening van Walt Disney World Resort voortzetten, zijn we verheugd om gasten vanaf 22 juni terug te verwelkomen in Disney Vacation Club-resorts en Disney’s Fort Wilderness Resort & Campground.

Bay Lake Tower in Disney’s Contemporary Resort
Boulder Ridge Villas in Disney’s Wilderness Lodge
Copper Creek Villas & Cabins in Disney’s Wilderness Lodge
Disney’s Animal Kingdom Villas – Kidani Village
Disney’s Beach Club Villas
Disney’s BoardWalk Villas
Disney’s Fort Wilderness Resort & Campground
Disney’s Old Key West Resort
Polynesische villa’s en bungalows van Disney
Disney’s Riviera Resort
Disney’s Saratoga Springs Resort
De villa’s van Disney’s Grand Floridian Resort & Spa

Bij het openen van deze hotels nemen we een afgemeten en weloverwogen benadering om een ​​aantal gezondheids en veiligheidsmaatregelen te implementeren op basis van begeleiding van verschillende overheidsinstanties en gezondheidsinstanties.

Daarnaast zijn we momenteel van plan om de volgende resorthotels te openen voor gasten die geboekt hebben op de volgende data. Houd er rekening mee dat, gezien de soepelheid van de huidige omgeving, deze datums kunnen worden gewijzigd en dat de reserveringen van gasten indien nodig nog kunnen worden gewijzigd in andere resorthotels.

10 juli – Disney’s Animal Kingdom Villas – Jambo House, Disney’s Pop Century Resort, Disney’s Contemporary Resort

29 juli – Disney’s Caribbean Beach Resort

12 augustus – Disney’s Polynesian Village Resort en Disney’s Art of Animation Resort

24 augustus – Disney’s Yacht & Beach Club Resorts

21 september – Disney’s Grand Floridian Resort & Spa

1 oktober – Disney’s BoardWalk Resort

14 oktober – Disney’s Coronado Springs Resort

Gasten met huidige reserveringen bij getroffen Disney Resort hotels die niet open zijn kunnen om hulp vragen bij het wijzigen van hun reservering vanaf maandag 22 juni. Reserveringen voor een verblijf in 2021 beginnen op woensdag 24 juni. Alleen gasten met een geldig pretparkticket of jaarpas kunnen toegang krijgen tot het reserveringssysteem van de Disney Park Pass.

Gezien de huidige situatie zijn er enkele resorthotels en andere gebieden die op dit moment nog niet zijn gepland voor heropening. We zullen de situatie blijven evalueren en meer locaties heropenen wanneer de omgeving daarvoor geschikt is.

Hoewel deze plannen kunnen evolueren, zullen we de constant veranderende gezondheidsomgeving en de impact ervan op de staat Florida in de gaten houden, aangezien we het juiste moment vinden om nog meer van onze gasten en castmembers te kunnen verwelkomen.

Walt Disney World publiceerde ook een filmpje met wat je moet weten voor je naar Walt Disney World komt…

1. Walt Disney World maakt nu gebruik van een reservatie systeem, zonder reservatie kom je het park niet in. Dit geld ook voor jaarkaarthouders. Men zal ook je temperatuur controleren aan de ingang en gezichtsbedekking zoals een mondmasker is verplicht.
2. Je dient een reservatie via de website te maken waar je moet kiezen welk park je op welke dag wilt bezoeken. (Park hopping, dus bijvoorbeeld van het ene park naar het andere park op dezelfde dag is hierdoor niet meer mogelijk).
3. Wanneer je temperatuur gemeten zal worden is dit met een soort scanner zonder daarbij je lichaam aangeraakt zal worden.
4. Wanneer jij of iemand van je groep meer als 38 graden heeft zal niemand van je groep toegelaten worden.
5. Elke gast ouder als 2 jaar en alsook Cast members zijn verplicht een mondmasker te dragen. Neem zeker zelf je mondmasker mee, ook al zullen er te koop aangeboden worden in de parken. Je moet deze ten allen tijden dragen, enigste uitzonderingen zijn tijdens het eten en/of drinken en tijdens het zwemmen.
6. De capaciteit voor gasten in het park zullen veel lager zijn zodat de afstand tussen elkaar overal in het park gegarandeerd kan worden.
7. Volg zeker eventuele grond markeringen, borden of andere aanduidingen. Deze zijn er om de juiste veiligheidsmaatregelen toe te passen in de Disney Parken.
8. De parken zullen nog meer proper gemaakt worden en er zullen doorheen alle Disney Parken verschillende handgels staan om je handen te ontsmetten. Dit voor zowel gasten als castmembers. Walt Disney World vraagt dan ook deze vaak te gebruiken.
9. The My Disney Experience-app op je smartphone zal een nog grotere rol spelen tijdens deze periode. Je kunt het gebruiken om reservaties te maken in restaurants, contactloos te betalen, wachttijden te zien, hoe je de magie optimaal kunt beleven en nog veel meer!

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.