WandaVision was de eerste van de drie intussen uitgebrachte Disney+ exclusieve live action Marvel series die een link hebben met de eerder uitgebrachte Marvel films. WandaVision was direct een schot in de roos en hier leerde we ook een nieuw personage kennen, namelijk Agatha Harkness.

Dit personage werd al snel mee één van de favoriete schurken die Marvel heeft en werd voor veel mensen zelfs bekroond tot het favoriete personage uit de WandaVision serie. Ook verschillende memes en gifjes op social media gingen al snel rond over dit personage dankzij de leuke trekjes en het karakter van dit personage.


Na de serie waarin de populariteit van deze Marvel schurk al snel duidelijk werd, maakte Kevin Feige, de grote baas van Marvel, bekend dat Kathryn Hahn, de actrice die het personage Agatha Harkness tot leven brengt, opnieuw zullen gebruiken. Fans zijn er dus ook zeker van dat deze machtige heks die eigenlijk achter alles zat sowieso een terugkeer gaat maken in het MCU.

Nochtans zullen Amerikaanse fans van het personage niet te lang moeten wachten. In Disneyland van Californië gaat dit personage namelijk haar intrede maken als één van de drie nieuwe schurken tijdens het Halloween evenement, Oogie Boogie Bash.


De Instagram post van Disneyland Californië die aan het publiek werd gepresenteerd, toonde een cryptische, slecht verlichte video van wat elk van de drie personages beroemd maakte in hun respectievelijke franchises. De eerste twee voorbeelden en hints leken te verwijzen naar het personage Sid uit de Toy Story- franchise en Emma Stone’s Cruella de Vil uit de recente Disney live action film Cruella.

Aan het einde van de film onthulde een camera opname die naar links draaide een regisseursstoel met de hoofdletters “GATHA”, waarna een sinistere lach van niemand minder dan Kathryn Hahn (Agatha Harkness) door de achtergrond weergalmde, wat haar verschijning voor het evenement bijna bevestigde.


Momenteel is het nog niet zeer duidelijk ook wat haar rol tijdens dit Halloween evenement zal zijn. Zal ze in een show verschijnen, of zal ze door heel het park te vinden, of is het zoals de meeste fans nu denken dat ze waarschijnlijk voor het Halloween evenement in het Avengers Campus – themaland te vinden zal zijn voor meet en greets wat uiteindelijk ook het meest logische lijkt. Indien dit laatste het geval zou zijn, kan het goed zijn dat volgend jaar wanneer de Avengers Campus ook in het Walt Disney Studios Park van Disneyland Parijs opent, Agatha Harkness ook tijdens Halloween met andere Marvel schurken zal verschijnen, net zoals de Disney schurken in het Disneyland Park de overhand nemen.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.