Het is bijna zover. Morgen op 9 juni 2021 zal de nieuwe serie rond Loki verschijnen op Disney+. Het volgt hiermee WandaVision en The Falcon and the Winter Soldier en men verwacht dat Loki wel eens de succesvolste van de 3 kan worden als we op de Marvel fans hun enthousiasme mogen voortgaan.

In deze serie zullen fans van het personage helemaal in de wolken zijn want er zal nog nooit zo’n grote focus op Loki gelegd worden zoals in deze serie. Nadat Loki ontsnapt aan zijn oorspronkelijke lot in Avengers: Endgame, waarvan de film in 2019 uitkwam, tijdens een mislukte tijdreismissie, ontdekt de show dat de Asgardian in de knoop raakt met de TVA , of te wel de Time Variance Authority, een bureaucratische groep individuen wiens taak het is om ervoor te zorgen dat tijd op koers blijft. Loki’s schijnbaar onschuldige verdwijnende daad heeft ervoor gezorgd dat meerdere varianten los zijn gelopen, en nu vallen die varianten Time Hunters aan. Mobius moet samenwerken met Loki om erachter te komen hoe de tijdlijn kan worden hersteld.

Mobius, die laatste naam in bovenstaande beschrijving zal door niemand anders gespeeld worden als Owen Wilson, waarvan we denken dat we dit nieuwe personage ook nog vaker zullen zijn in bijvoorbeeld andere Marvel series of films.

Voor Wilson was het meer dan een beetje spannend om in de geweldige franchise van het MCU te stappen. “Toen ik zag dat de trailer begon uit te komen en hoe opgewonden mensen werden.. de geheimzinnigheid hieromheen begreep ik niet helemaal totdat ik zag dat de fanbase zo opgewonden en gepassioneerd is. Marvel is gewoon zo toegewijd om mensen te verrassen, dus dan begin je eraan”, zei Wilson tijdens de persconferentie.

Tom Hiddleston, die al jaren de rol van Loki op zich neemt is zelf ook enorm enthousiast om zijn rol als Loki te kunnen uitvoeren zodat men dit personage op een andere schaal kan laten zien.

“Wat ik zo leuk vind aan de serie is dat Loki is ontdaan van alles wat hem bekend is. Thor is niet in de buurt. Asgard lijkt een eind weg. De Avengers zijn voorlopig niet in zicht. Hij is van zijn status en macht beroofd,’ legde Hiddleston uit. “Als je al die dingen neemt die Loki heeft gebruikt om zichzelf te identificeren in de afgelopen zes films, wat blijft er dan over van Loki? Wie is hij binnen of buiten die dingen? Ik denk dat die vragen voor ons allemaal heel fascinerend werden om te stellen. Is hij in staat om te groeien? Is hij in staat om te veranderen? Geven zijn ervaringen met de TVA hem inzicht in wie hij zou kunnen zijn? Ik hoop dat het publiek een kick krijgt van waar we heen kunnen gaan.”

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.