Terwijl we vanaf 24 november mogen genieten van een nieuwe animatiefilm van Disney met de naam Encanto, werd er vandaag al een nieuwe titel bekend gemaakt voor de volgende Disney animatiefilm die volgend jaar uitgebracht zal worden. 

De titel van deze nieuwe film heet ‘Searcher Clade’. Dit kan een voorlopige naam zijn, we weten intussen dat men bij Disney vaak later nog de naam durft aan te passen. Deze informatie volgt op verschillende handelsmerken die de afgelopen dagen door de Walt Disney Company zijn ingediend, waaronder deze titel. Andere gedeponeerde handelsmerken zijn onder meer de karakternamen van Ethan Clade , Meridian Clade en Captain Calypso Kahn. Aangezien eerder werd onthuld dat Ethan de hoofdpersoon in de film is, kan alleen worden aangenomen dat hij de titulaire “Searcher Clade” is.

Ethan Clade is een bi-raciale (Kaukasische/Afrikaans-Amerikaanse) 14-jarige. De studio is op zoek naar voice-over talent van 18 jaar en ouder om de rol te spelen. Volgens de logline klinkt Ethan “heel typisch voor tieners. Speels en snel van begrip, maar kan zich ook terugtrekken. Hij kan een wijsneus zijn, maar hij is niet bijzonder hard. De acteur die hem uitspreekt moet grappig en aangenaam zijn en natuurlijk ook klinken naar een 14 jarige, maar moet ook het vermogen hebben om snel naar binnen te keren en ons een zachte emotionele kant te laten zien.

Searcher Clade verschijnt op 23 november 2022 in de bioscoop en wordt geregisseerd door Don Hall. Hall heeft verschillende films voor Disney geregisseerd, waaronder Raya and the Last Dragon, Winnie the Pooh en Big Hero 6 waarvoor hij een Academy Award won. Momenteel werkt hij aan de aankomende Baymax! serie voor Disney+, die is gebaseerd op de film die hem een ​​Oscar opleverde en die ergens volgend jaar uitkomt.

Het script is geschreven door Qui Nguyen, schrijver van Raya and the Last Dragon. Het zal worden geproduceerd door Roy Conli (Rapunzel , Big Hero 6 ) en uitvoerend geproduceerd door chief creative officer Jennifer Lee.

Audities voor de film begonnen op 31 mei en de productie begon officieel op 1 juli.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.