28ste verjaardag Disneyland Parijs!

Vandaag vierde Disneyland Parijs haar 28ste verjaardag. Op 12 april 1992 ging Disneyland Parijs officieel open en trok het over heel Europa de aandacht van alle media.
Vandaag was het jammer genoeg de eerste keer dat Disneyland Parijs een verjaardag moest vieren terwijl de deuren gesloten zijn. Door de coronacrisis zijn momenteel alle Disney Parken in de wereld gesloten.

Om alle Disney fans thuis toch een beetje in de sfeer te brengen hebben we vandaag meerdere video’s uit 1992 online gezet, en om 20u hebben we samen met Samson en Gert de opening van 1992 herbeleefd.

Herbekijk ze hier:

Eerste promo video

Disneyland Parijs 28 jaar, eerste promo video

Vandaag viert Disneyland Parijs haar 28ste verjaardag. Om dit te vieren tonen we vandaag meerdere video's die ons 28 jaar terug in de tijd nemen in 1992. Bekijk hier de eerste Disneyland Parijs promo video!

Geplaatst door Magic On The Web op Zondag 12 april 2020

De bouw van Disneyland Parijs

Bouw Disneyland Parijs

Van 1988 tot en met 1992 heeft men stevig zitten doorbouwen om alles tijdig af te krijgen voor de opening van Disneyland Parijs. Ter ere van de verjaardag van de 28ste verjaardag van Disneyland Parijs nemen we je terug mee naar de bouwperiode van Disneyland Parijs.

Geplaatst door Magic On The Web op Zondag 12 april 2020

De Disney Classics Parade uit 1992

Disney Classics Parade

Ter ere van de 28ste verjaardag van Disneyland Parijs gaan we terug in de tijd. Zie hier de allereerste parade, de Disney Classics Parade

Geplaatst door Magic On The Web op Zondag 12 april 2020

Reportage uit 1992 op Vlaamse televisie

Reportage Disneyland Parijs in 1992

Vandaag viert Disneyland Parijs haar 28ste verjaardag. Bekijk deze reportage uit 1992 dat uitgezonden werd op de vlaamse televisie, waar ze je meenemen hoe Disneyland Parijs er in de jaren '92 uitzag.

Geplaatst door Magic On The Web op Zondag 12 april 2020

De grote opening uit 1992 met Samson en Gert als gast sprekers

Opening Disneyland Parijs

Ga met ons terug mee naar het jaar 1992 tijdens de grote opening van Disneyland Parijs. Samson en Gert waren toen voor Vlaanderen de gastsprekers, zij nemen ons mee naar deze bijna 2-uur langdurende opening.

Geplaatst door Magic On The Web op Zondag 12 april 2020

Ook Disneyland Parijs trakteerde ons vandaag op een video met de belangrijkste verjaardagen uit haar verjaardag

Meer video’s zien? Bekijk ook eens onze video pagina!

 

Bericht auteur: Magic On The Web

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *