Howdy!

Dit jaar mochten we nieuwe characters wereldwijd verwelkomen in de Disney Parken. Andere characters kregen dan weer een update aan hun kostuum. De Disney characters zijn altijd enorm populair in de Disney themaparken en ook Disney blijft steeds werken aan de details en om de nieuwe characters ook steeds te introduceren. Wel is het vaak zo dat je in bepaalde Disney Parken in de wereld een character vaak ziet, terwijl in een ander Disney Park in de wereld deze weinig of zelfs totaal niet te zien is. 

In dit jaaroverzicht overlopen we met jullie de meest opvallende nieuwe character intredes en kostuum upgrades in de Disney Parken 

1. Woody en vrienden kregen een upgrade
Dit jaar kregen Woody, Jessie en Buzz Lightyear een upgrade waar hun kostuums meer details kregen en vooral hun uiterlijk veel beter matcht met de versie zoals we ze kennen in de Toy Story films. Voorlopig hebben we nog steeds de oude kostuums, maar wie weet mogen we net zoals Hong Kong Disneyland tijdens de 30ste verjaardag van Disneyland Parijs in 2022 ook deze upgrade verwelkomen!
Woody (links nieuw, rechts oud)
Jessie/Buzz (links oud, rechts nieuw)


2. Verschillende Marvel helden
Loki verscheen in zijn ‘gevangeniskostuum’ in Disneyland Californië in het nieuwe Marvel themaland Avengers Campus. Dit ter ere van de Disney+ serie ‘Loki’ die dit jaar verscheen. Het bleef overigens niet enkel bij dit kostuum, ook het ‘President Loki’ kostuum werd gebruikt. Ook verscheen Black ‘White’ Widow in de Avengers Campus. Ook The Falcon als Captain America was bij de opening van de Avengers Campus samen met de originele acteur van deze character. Dit ook ter promotie van een originele Disney+ serie “The Falcon and The Winter Soldier’. Agatha Harkness, de heks uit de Marvel serie op Disney+ ‘WandaVision’ maakte ook haar opwachting tijdens Halloween. Tot slot verschenen ook Marvel helden uit de nieuwste Marvel films zoals Shang-Chi and The Legends of The Ten Rings en The Eternals. Zo verscheen Shang-Chi en Death Dealer als character, maar ook verschillende leden van The Eternals.3. Mickey en vrienden
Mickey en zijn vrienden hebben sowieso de grootste kledingkast van de grote Disneywereld. Elk jaar krijgen ze wel weer nieuwe kostuums en zo ook dit jaar. Zo kregen Mickey en zijn vrienden een feestoutfit in Shanghai Disneyland ter ere van de 5de verjaardag van het park en in Walt Disney World krijgen ze een nieuwe outfit voor de 50ste verjaardag van het park. Ook in Disneyland Parijs kregen Mickey en Minnie nieuwe outfits. Zowel in Hotel NewPort Bay Club als de nieuwste show in het Walt Disney Studios Park ‘Disney Junior Dream Factory” show.
4. Raya
Raya en De Laatste Draak kwam dit jaar uit als een nieuwe Disney animatiefilm en het hoofdfiguur ‘Raya’ maakte dan ook haar intrede als character in bepaalde Disney Parken.

5. Estella Cruella
We kijken Cruella uit de animatiefilm uit de 101 dalmatiërs als vaste waarde in de Disney Themaparken wereldwijd. Zeker met Halloween kom je ze zeker en vast wel tegen. Maar in Disneyland Californië was deze Halloween voor het eerst de Estella Cruella versie te zien uit de nieuwste live action film ‘Cruella’.

6. Sid
Sid uit Toy Story maakte ook voor het eerst zijn intrede als ‘Disney Schurk’ in een Disney themapark. 

7. Mirabel
Encanto speelde nog maar recent in de bioscoopzalen en staat nog maar net op Disney+ maar Mirabel uit de film Encanto is al te zien in een bepaald Disney themapark.

We werden dit jaar dus verwend met leuke nieuwe outfits en characters. Vooral in Marvel werd dit jaar flink geïnvesteerd.
We zijn benieuwd welke nieuwe kostuums en eventuele upgrades we mogen verwelkomen in 2022!

One response

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.