Howdy!

Het jaar zit erop. 2021 was nog steeds een speciaal jaar, maar we mochten dit jaar gelukkig al terug meer van de magie genieten tegenover 2020 toen de wereldwijde corona pandemie begon. Sinds deze week houden we over verschillende Disney thema’s een jaaroverzicht. Vandaag is het de beurt aan de hoogtepunten van Disneyland Parijs. Hieronder een jaaroverzicht met de hoogtepunten van 2022 uit Disneyland Parijs

24 april
Disney’s Hotel NewPort Bay Club functioneert tijdelijk als vaccinatiecentrum voor castmembers en bewoners uit de streek.

17 juni
Na iets meer als 7 maanden gesloten te zijn vanwege de corona pandemie, tevens de langste sluitingsperiode ooit in de geschiedenis van Disneyland Parijs, heropent Disneyland Parijs de deuren weer voor beide parken.

17 juni
Cars Road Trip opent de deuren in het Walt Disney Studios Park. Een gloednieuw vernieuwde attractie gebaseerd op zijn voorganger ‘Studio Tram Tour: Behind the magic’.

21 juni
Na 2 jaar en een half heropent Hotel New York onder de naam Hotel New York: The Art of Marvel. Het hotel is volledig vernieuwd en gerenoveerd en staat nu volledig in het teken van Marvel. Het is hiermee ook het eerste Disney Hotel wereldwijd dat het thema van Marvel huisvestend.

1 juli
Studio D in het Walt Disney Studios Park gaat weer open met een gloednieuwe show, Disney Junior Dream Factory. Deze vervangt Disney Junior – Live on Stage!

17 juli
Een nieuw scene uit de film ‘Coco’ met het nummer ‘Un Poco Loco’ is toegevoegd aan Mickey’s PhilharMagic in Discoveryland.

27 augustus
Toon Studios wordt hernoemd naar ‘Worlds of Pixar’ in het Walt Disney Studios Park.

23 oktober
The Lion King: Rhythms of the Pride Land keerde terug in Frontierland in Disneyland Parijs.

13 november
Een gloednieuwe kerstparade ‘Mickey’s Dazzling Christmas Parade’ gaat van start in Disneyland Parijs dat functioneert als zowel een dagversie als avondversie. Het is tevens opnieuw sinds 12 maart 2020 dat er een volwaardige parade door het Disneyland Park trekt.

21 december
Disney Illuminations keert terug naar Disneyland Parijs. Het was geleden van 12 maart 2020 dat er terug een avondspektakel was in het Disneyland Park. Deze werd toen tijdelijk stop gezet door het begin van de corona pandemie.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.