A little yummy for your tummy zou Winnie de Pooh zeggen..

De restaurants Walt’s en Toad Hall gaan binnenkort opnieuw open en dit ter ere van het 30 jarig bestaan van Disneyland Parijs. Beide restaurants zijn al jaren dicht ondanks deze bij de vaste Disneyland Parijs bezoekers toch wel mee bij de favorieten behoort. Vandaag kregen de cast members een preview van wat er allemaal te wachten staat voor de viering van 30 jaar Disneyland Parijs en daarbij kwam dit nieuws mee naar voren.

Beide restaurants gaan daarnaast ook allebei een exclusief menu aanbieden. In Walt’s zal er een speciaal jubileum menu beschikbaar zijn terwijl men bij Toad Hall een vegetarisch ‘Tofish’ menu zal aanbieden.

Waarschijnlijk zal dit gelijk met de viering op 6 maart 2022 in voegen gaan, al is dit momenteel nog niet bevestigd. Ook is het niet duidelijk of het hier om een tijdelijke heropening gaat of een permanente heropening.

Wat is Walt’s?
Het restaurant Walt’s bevind zich midden in Main Street USA. Het richt zich vooral op de Amerikaanse keuken al zijn er vaak vleugjes Franse keuken er in te herkennen. Het restaurant bevat tafelbediening en is een a la carte restaurant.
Beklim vanuit de elegante lobby met zijn vleugel de trap naar de eerste verdieping van Main Street, waar je een reeks intieme, klassieke, weelderig ingerichte kamers vindt, elk gewijd aan een ander themaland van het park, van Frontierland tot Adventureland.

Wat is Toad Hall?
Het restaurant Toad Hall bevind zich in Fantasieland. Het is een afhaal restaurant wat meer een combinatie tussen Britse en Amerikaanse keuken is.
Tijdens je wilde rit door het Britse platteland van Fantasyland, stop je om te dineren met Toad in Toad Hall en zijn kameraden van The Wind in the Willows in dit charmante landhuis.

 

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.