Disney+ komt weer met een nieuw programma naar buiten welk binnenkort op 12 november zijn debuut zal maken, tijdens de lancering van het Disney+ platform.

Disney+ (of voluit Disney Plus) is een OTT-streamingdienst die beheerd wordt door BAMTech, een technologische dochteronderneming van The Walt Disney Company. De streamingdienst biedt film- en televisiecontent van Walt Disney Studio’s aan.

Het streamingplatform werd op 12 september 2019 gelanceerd in Nederland met een gratis proefperiode en beperkte content tot de lancering van de dienst in de Verenigde Staten en Canada op 12 november 2019, een week daarna, 19 november 2019, zal het platform ook gelanceerd worden in Australië en Nieuw-Zeeland. De prijs van een abonnement zal € 6,99 per maand of € 69,99 per jaar bedragen.

De trailer voor de nieuwe serie is vandaag uitgebracht en we zijn alvast dolenthousiast!

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=F8lz4twIsWw[/embedyt]

De leuke nieuwe show Pixar IRL (In Real Life) brengt geanimeerde Pixar-personages tot leven. Je zou het een beetje een Pixar live-action remake van Pixar films kunnen noemen.

Stel je voor dat je door een drukke straat in een grootstedelijke stad loopt en WALL-E het zebrapad overloopt met je! Wat zou jij doen? Pixar verstopte enkele verborgen camera’s en huurde een aantal geweldige acteurs en stelde dezelfde vraag: “Wat zouden Pixar-fans doen als ze geconfronteerd werden met de real-life versie van hun favoriete Pixar-personages?”

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.