Ben je vandaag in Disneyland Parijs, of trakteer je je geliefde op een tripje naar Disneyland Parijs in het kort? Disneyland Parijs heeft 10 romantische tips om je tripje een extra tikje magie en romantiek te geven.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=UyLXH2GBffg[/embedyt]

1. Begin de dag met een ontspannende pauze. In de Disney hotels vind je een zwembad terug waar je even lekker in kunt relaxen met je geliefde. Het Disneyland Hotel zelf bied daarnaast nog meer relax mogelijkheden.

2. Voel de force tussen jullie 2 in de Star tours attractie. The force is strong tussen jullie twee.

3. Ga samen op een boottochtje in Frontierland op de Thunder Mesa Riverboat Landing

4. Laat een uniek geschenk maken voor je geliefde in ‘Merlin l’Enchanteur’. Deze winkel graveert je geliefde of jullie naam in beeldjes, glazen en nog meer souveniers. Uiteraard kun je ook terecht in andere Disney winkels voor een leuk geschenk.

5. Voel de adrenaline en neem je geliefde mee naar de Tower of Terror in de Walt Disney Studios.

6. Frankrijk is de meeste romantische plek. In de Walt Disney Studios is een pleintje in Parijse stijl, hoe romantisch wil je het wel niet hebben? 😉 Ga met je geliefde in de Ratatouille attractie en dompel je hemel onder alsof je even uit Disneyland Parijs bent en je in het centrum van de hoofdstad bevind.

7. Na deze attractie is een etentje bij Bistro Remy, het restaurant naast de attractie van Ratatouille ook zeker een aanrader!

8. De avond is nog extra magischer en romantischer in Disneyland Parijs. Geniet van de mooie verlichting in het Disneyland Park, voornamelijk in Main Street USA. Sluit hier ook je avond af met de geweldige avond show voor het kasteel.

9. Wanneer de Disney Parken gesloten zijn is de Redwood bar in Disney Hotel Sequoia Lodge echt een aanrader. Dit is de meest gezellige en romantische bar voor jullie tweetjes. Hier staat een reusachtige openhaard en je kunt met je geliefde genieten van een overheerlijke cocktail.

10. Geniet van de sfeer in de Disney Parken en de Disney figuren.

No responses yet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt inhoud van deze website niet kopiëren.
Je kunt de link van deze pagina kopiëren en delen met je vrienden of delen via social media.